I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ladda hem filer

Aktuell Mp3 och Netplays
Du har valt att ladda ned obx_feat_roffe_ruff-forlat_granne-whoa.nu.
klicka här för att starta nedladdningen.

Netplay

Whoa har sedan 2002 släppt skivor för gratis nedladdning. Namnet på dessa har blivit Netplay och vi har under årets lopp släppt gratis skivor med de flesta av dagens kända akter. Några exempel är Mofeta och Jerre, Allyawan, STOR, Mohammed Ali, Carlito, Trainspotters, Stockholmssyndromet och en massa andra.


Netplay Arkivet

Guldgruvan

Klassisk svensk hiphop för gratis nedladdning. Musik som av någon anledning glömts bort och inte finns seedad på svenska torrentsidor, musik som du saknat efter din hårddiskkrasch eller som du inte ens visste att du ville ha eller ens visste fanns. Varannan söndag är det tänkt att vi släpper en ny release. Allt från vinylsinglar, mixtapes till hela album. Det här gör vi för att Whoa värnar om historien och inte vill att svensk hiphops kulturhistoria skall försvinna i döda länkar och slit-och-släng-hets.


Guldgruvan

Veckans Mp3

Varje vecka släpper vi en exklusiv låt på Whoa. Låtarna som släpps är allt från stora välkända akter till nya okända artister inom svensk hiphop som vi tycker bör uppmärksammas. Vill du ha upp din låt som veckans mp3 på Whoa? Skicka i så fall över din sedan tidigare ospridda/ohörda låt som "bifogad fil" i ett mail till [email protected] så hör vi av oss. Du kan även skicka in större släpp som t.ex. skivor och mixtapes. Letar du efter en gammal låt så hittar du äldre låtar på följande sidor. Alla låtar vi släppt 2009 och framåt finns i bloggen.


Veckan Mp3 - Day one
Veckan Mp3 - 2004
Veckan Mp3 - 2005
Veckan Mp3 - 2006
Veckan Mp3 - 2007
Veckan Mp3 - 2008
Veckan Mp3 - 2009