I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Köpråd: Canon PowerShot A530

Hobby & Fritid - Datorer & Teknik

   
Rappare

2006-07-09 14:24

Köpråd: Canon PowerShot A530

Goddag mina damer och herrar.

Jag överväger att köpa mig en digitalkamera så här på ålderns höst då jag och pensionärsföreningen Pärlan tänkt göra vår årliga handarbetesutflykt till Istanbul.
I en vild diskussion med Helmer och numera fröken (en tragisk historia) Sonja vart jag uppmärksammad på att om jag inte uppmärksammar Canon PowerShot A530 skulle jag minsann "få smaka på käppen".
Då jag vanligtvis enbart har min kamera hängandes på magen för att accentuera mina stilfullt upphissade khaki-shorts är jag inte allt för införstådd i dessa tekniska under, jag skall främst använda den till att fota den utblottade men ack så pitoreska lokalbefolkningen och kanske spexa till det på den avslutande grisfesten. Mina dagar som mästerfotograf är bakom mig, min fackla har överlämnats till den där trevlige pojkspolingen Bingo Rimér.
Så vad säger ni, mina gråsocialistiska bröder och systrar - är denna kamera månne värd sitt cirkapris på 1800kr eller bör jag helt sonika bränna ålderdomshemmet till grunden?

Tack på förhand!

Officially not impressed.