I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Cross Fire - Free online FPS [PC]

Hobby & Fritid - Konsol & PC-Spel

   

2009-09-01 12:56

Cross Fire - Free online FPS [PC]

Tjubo!
'
Tänkte bara tipsa om ett gratis spel, Länk till http://crossfire.z8games.com

Vad är då detta?

Ett i huvudsak lagbaserat spel, ska man jämföra det med något så jämför jag det med Counterstrike då det är typ terrorista mot policia osv. Det som skiljer dock är att här har du din karaktär som du kan kitta efter behag och vad du har råd med - du handlar med GP, game points, går att investera riktiga pengar om man nu skulle känna det behovet, men annars tjänar du GP genom att göra bra ifrån dig i spelet och klättra i ranking. Du köper inte nya vapen varje runda utan har dina "bags" som du får fylla. Högre rang låser upp bättre vapen.

En skön grej som jag tycker, är att användarna inte behöver sätta upp egna servrar, utan Z8games har ett gäng servrar som man ansluter till och sedan kan man starta sitt eget game room, eller ansluta till ett befintlligt.

Grafiken är väl sådär, inget mästerverk men det är inte meningen med det heller.
Kontrollerna är helt okej, spraya är inget som rekommenderas i detta spel. En jobbig grej är att jag av nån anledning måste binda om hoppknappen varje gång jag startar spelet. Men jag har vant mig.

Klansystemet är integrerat i spelet på ett bra sätt, vill man joina en klan behöver man egentligen inte kontakta någon personligen, även om många klaner givetvis kräver det. Då loggar man bara in på http://clan.z8games.com och kan bläddra bland klaner, läsa stats och ansöka till klaner.

Har startat en egen med en polare, vi är rankade #6500 nånting så det finns en del folk som spelar. Dock är vi bara två pers i den än, så blir någon sugen är man välkommen till Länk till http://www.clan-reptile.tk eller via sidan jag pratade om ovan.. klanen heter Reptile och jag nickar lawgiver.

Hm, vad ska mer sägas.. ping!
Kanadickerna pingar runt 10, så bor du i kanada har du ju en fördel.
Själv brukar jag pinga 120-150, sitter på 2mbit.

Give it a try.. :)

Ja, det är sant! Det är sant!