I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hängd munchkin i The wizzard of Oz

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2006-02-10 21:38

Hängd munchkin i The wizzard of Oz

Visste inte vart jag skulle lägga den här tråden men jag tyckte att d passade bäst här eftersom d e en film, admin får gärna ändra om dom vill..iaf..

jag har hört massa rykten om att man kan se en munchkin hänga sig själv i filmen The wizzard of Oz så jag började söka lite på d och hittade 2 intressante hemsidor. EN där dom visar ett klipp som bara verkar vara en fågel som flaxar lite med vingarna men är ganska intressant ändå så ni kan ju kolla in den å säga vad ni tycker.http://www.snopes.com/movies/films/ozsui ..

Den andra hemsidan visar ett klipp som va riktigt scary asså för där ser d nästan precis ut som att en person har hängt sig själv i backgrunden.
http://www.gigdig.com/~oz/

Vet itne riktigt vad jag ska tro om detta men jag har läst lite att d tydligen va massa strul med filmen t.ex att alla munchkins fick skitdåligt betalt och att jätte många hade fått kicken av diverse orsaker men men iaf.. KAN detta stämma? d låter helskumt asså för dom borde ju ha tagit om scenen när dom märkte att en död person hänger å dinglar bakom alla. så nu vill jag höra vad ni tror om detta!

--------------------------->
--------------------------->
--------------------------->