I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Terminator salvation: The future begins

Hobby & Fritid - Kultur & Media

   

2007-12-04 13:04

Terminator salvation: The future begins

Den nya Terminatorfilmen är alltså på gång! Christian Bale ryktas spela en John Connor som startar upp kampen mot maskinerna, i och med detta blir Bale alltså den femte i raden att spela John Connor.

Filmen ryktas bli den första i en helt ny triologi som, till skillnad från sina föregångare, utspelar sig helt i framtiden. Jag antar att det kommer bli lite existensialistiskt med att den första filmen ska förklara John Connors start som den stora ledaren medans den andra ska skildra lite mer när han är på sin topp. Trean lär väl bli hans död som en snygg avslutning på historian.

Nej, Arnold lär inte vara med. Alternativen är att antingen hitta en helt ny Terminator eller att 3D animera Arnold. Jag tror dock att det blir att man hittar någon ny.

Imdb länk

Personlig reaktion: Asballt, om man får det bra gjort! Skulle bli jävligt sne om man slänger in någon Vin Diesel snubbe som bara ska gå runt och spela ball, feelingen från de första rullarna måste finnas kvar lite iallfall.

Arguing over the internet is like competing in the special olympics; Even if you win, you're still a fucking retard!