I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

För MMA-folks & alla andra: Crazy Monkey!

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2007-04-04 01:11

För MMA-folks & alla andra: Crazy Monkey!

Vill se hur stort intresset är för denna underbara (fulländade) MMA-stilen är!

Första frågan alla undrar är, vad fn är Crazy Monkey?
"..Crazy Monkey Defense Program

Crazy Monkey Defense Program (CMDP) är ett funktionellt självförsvar med rötter i boxning och thaiboxning, som anpassats och vidareutvecklats för att fungera som självförsvar och i MMA (mixed martial arts). Stilen har uppmärksammats internationellt för sin unika förmåga att på ett fåtal månader ta klienter från noll stående kunskap till en nivå där de kan delta i internationella MMA-matcher eller sparra med erfarna boxare/thaiboxare.

Stilen används runt om i världen av MMA-fighters, boxare och thaiboxare på hög nivå. Samtidigt ingår CMDP som en viktig del av träningen av militära elitförband, poliser och livvakter i Slovakien, Sydafrika och USA. Ett bevis på stilens allsidighet är att vissa skolor använder samma system främst som ett sätt att komma i form och lära sig hantera stress.

CMDP använder idrotts- och prestationspsykologi för att hjälpa klienten fokusera på rätt saker och hantera stress under träningen.  Kombinerat med en unik utlärningspedagogik, som utnyttjar alla inlärningsstilar, ger det klienten en möjlighet att ta med sig lärdomar från träningen till sin vardag och karriär.."

Detta system har nu införts i MMA Alliance i Malmö under Fredrik Wiberg, som är den enda licensierade skandinaviska instruktören i Rodney Kings Crazy Monkey Defense Program.

För att se videon, finns lite videos uppe på ex. YouTube.
Här pratas det om CM.

Fråga på, prata på!