I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Starta om - välj ett nytt favoritlag

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   

2010-04-26 10:32

Starta om - välj ett nytt favoritlag

För alla oss som lider sig igenom fotbollssäsonger utan att vinna något så hade det varit jävligt skönt att byta lojalitet. Nu fungerar inte världen så utan man går och plågar sig oavsett hur gärna man än vill slippa, dessutom får man ta skit av allvärldens pack här på whoa så fort man skriver ett inlägg (ta det på rätt sätt).

Så frågan är vilket lag ni hellre hade valt än det laget ni valde (jag vet att alla valde rätt lag från början men för fan svara istället).

Personligen hade jag nog valt Everton eller Fulham. Två sympatiska lag med sköna tränare som fortfarande står upp för sin fotboll och inte kommer med massa bortförklaringar hela tiden. Det kanske beror på den underdogmentalitet som de får leva i hela tiden men generellt så hade det varit jävligt skönt att vara nöjd med att komma bland de fyra bästa istället för att få massa skit för att man inte vinner. Man själv hade blivit lite mer unik också för den delen, fotbollsturismen på arenorna i england är ju jävligt utbredd och det är en jävla hat-kärlek som svider. Åka till goodison eller craven cottage och känna på lite "riktig" läktarkultur samtidigt som lagen där spelar en förfinad variant av urengelsk fotboll, inte den normala dödgrävarfotbollen som praktiseras i hull eller stoke.