I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Fotboll] Silly Season 2012

Hobby & Fritid - Sport & Idrott

   
Moderator

2012-05-22 13:10

[Fotboll] Silly Season 2012

Ja, nu är väl i princip alla dom stora ligorna avklarade. Är vad jag vet några utav andradivisionerna som är i slutspurten bara. Redan nu finns det spelare som är klara för nya klubbar, och spelare som säger att dom söker sig bort.

Arsenal har värvat till sig Bundesligas viktigaste spelare statistiskt sett då han låg bakom 64% utav Kölns mål den gångna säsongen. Dimitar Berbatov har uttalat sig om att han måste söka sig vidare om han ska få spela regelbundet. Drogba, som avgjorde CL-finalen i helgen, har också sagt att han kommer söka sig bort från Chelsea och inte krita på ett nytt kontrakt.

Balotelli, fotbollsvärldens problembarn, har fortfarande en osäker framtid i City. Kommer han få vägledning utav Zlatan efter sommaren, kommer Soldado fortsätta lira för Valencia eller ta steget till en större klubb, Gaitan från Benfica har länge kopplats ihop med Manchester United. Marcus Olssons Blackburn är klara för nPower Championship, det ryktas om att Newcastle är efter honom, sanning eller bullshit? Supertalangen John Guidetti säger att om han ska tillbaks till City vill han ha ett seriöst kontrakt och ett seriöst tröjnummer, vad händer i den sagan?

Så, alla rykten ni sitter på, alla drömvärvningar ni har i huvudet, bara spotta ut så mycket skit ni kan.

time isn't wasted when you're getting wasted .