I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Popadelica, Huskvarna 29 april

Klubb & Konserter - Festivaler

   

2006-04-18 20:47

Popadelica, Huskvarna 29 april

Popadelica är en helt ny festival som äger rum i Huskvarna den 29 april iår. Festivalen har en inriktning främst på Indie/Pop/Rock. Vi har lyckats boka riktigt fina akter så vi presenterar stolt följande utdrag ur vår lineup:


Jim Reid (UK)
...med ett band bestående av Phil King (f.d. Lush), trummisen Loz Colbert (f.d. Ride)och Myzerygutz (från kanadensiska Ox.) kommer legendariska Jesus and Mary Chains sångare med sitt nya soloprojekt till Huskvarna.

www.jimreid.amniisia.com

The Radio Dept.
...kan vara det mest efterlängtade bandet i Sverige just nu. Ny singel och ny skiva är nära och för första gången är bandet inom räckhåll för publiken i Jönköping. Visst sitter musiken som en keps.

www.labrador.se

Goran Kajfes
...är beviset på att jazz kan vara pop. Det här är lika mycket electronica och ambient som jazz. Goran har med sig hela sitt band med bl.a. Per "Ruskträsk" Johansson sax, Jesper Nordenström keyboards, Kjell Nordeson trummor, Johan Skugge elektronik.

www.gorankajfes.com

Kristian Anttila
...det kan vara farligt att döpa en låt till Paul Weller men när den får oss att dansa om och om igen måste Kristian komma hit. Höftryckande melodier och mörka poptexter har sällan varit så bra på svenska.

www.kristiananttila.com

Pascal
...är punkigt fast ändå inte. Det är stökigt och oputsat med en känsla av helhet. Gotlands finest ger oss sin syn på hur bra musik ska låta utan att bli överarbetad eller för den del outvecklad. Enkla medel, stort resultat.

www.kyssmig.com

Hello Saferide
...är ett vänligt hallå tillsammans med namnet på ett taxibolag. Det är Champis i solsken och en baddräkt med volanger och Beach Boys i hörlurarna. Det är Annika Norlin med en gitarr och ett stort leende.

www.hellosaferide.com

I'm From Barcelona
...ryms knappt på scen vilket leder till något som kan liknas vid att kasta en tegelsten genom en pumpa. Eller kanske snarare känslan av att lägga ett häftstift på sin lärares stol och väntan på reaktionen.

www.imfrombarcelona.com

Le Sport
...handlar givetvis inte om sport. Det handlar om elektronica och musik som varje nattklubbsbesökare efterfrågar hos en DJ - musik som man kan dansa till. Välkommen till skoldansen.

www.eurosportmusic.tk

Deltahead
...är galet. Galet tufft. Bluesig punkrocks-noir pressad genom det 107 år gamla PA-systemet Aset. Som om Nick Cave och Tom Waits hade producerat White Stripes. Bring out the Aset.

www.deltahead.seFör mer info, se www.popadelica.se