I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kontiki söker nya klubbarrangörer

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2006-04-20 09:36

Kontiki söker nya klubbarrangörer

Hola,
Kontiki i Gamlestan söker nu nya klubbarrangörer med start i maj. Vi har flera toma fredagar som behöver fyllas fram över så maila oss och berätta vad ni vill göra och vad ni pysslat med innan.
Ni kan svara direkt till mitt konto här på whoa eller maila oss på i[email protected]

Samtidigt vill vi passa på att tacka JayStarSeven och Qlint för all tid dem lagt ned på Kontiki och på sin klubb Other Side of The Tracks.
Har ni ännu inte varit på Other Side of The Tracks så har ni fortfarande två chanser kvar, nu på fredag den 21 Apr då DJ Digga från Shelta gör ett återkärt besök samt den 28 Apr.
All info hittar ni på vår hemsida: www.kontikibar.se/

Från hemsidan
"Under golvet på kvarterskrogen East Palace i Gamlestan hittar du Kontiki som har blivit hela stans samtalsämne. Sedan starten, hösten 2004, har många historier cirkulerat om denna mytomspunna bar långt bort ifrån alla innekrogar med dörrvakter, klädselregler och dyra inträden.
Kontiki står för vänskap & kärlek och kärnan i konceptet är musik. Den obeskrivliga känslan som du får när du stiger in på en fullsatt Kontikikväll kan bara upplevas vid ett personligt besök. Den unika tiki/söderhavs atmosfären i symbios med tongångar från stans bästa dj:s gör det omöjligt att stå still"


Hälsningar
Kontiki Crew