I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/4|FRMT@Ballroom|Skärtorsdag!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-04-02 11:43

5/4|FRMT@Ballroom|Skärtorsdag!

FRMT
Dubstep | Grime | Minimal-Tech
Elektronisk Dansmusik
Ballroom-Henriksberg
Åtta till Två | 60 kr | 18 år


Flyer

Första torsdagen varje månad tar klubben FRMT över och fyller Henriksbergs ombyggda bottenvåning Ballroom med bas, till mestadels i form av Dubstep, Grime och Minimal-Tech. Mycket Bas! => Mycket dans!


Dubstep är den tyngsta musiken du kan tänka dig. Med en bas som går rakt in i hjärtat och som till och med kan få näsborrarna att vibrera på ett lite konstigt obekvämt sätt om man är på klubbar  med exelent ljud i London. Göteborg har sin egen stolthet Dj Amazing A som spelar Dubstep och Grime på samma nivå som de stora brittiska skivtalrikmästarna. På FRMT blir det mest Dubstep av dessa två eftersom vi finner den ha mer hjärta. Utöver Dubstep som är klubbens huvudinriktning kan man få höra allt i elektronisk väg, så länge det finns ett driv och ett "snöigt" sound med i bilden. Martin Cosmo har även lovat att plocka upp lite elektronisk Dub, som han kommer spela tidigt under kvällen, inspirerad av värmen och Amazings underbara Dubstep bitar. Kom och känn hur vårkänslorna blir ytterst uppenbara då basen får magen att vibrera till ett nästan kaotiskt tillstånd.


Bakom klubben står tre personer:


Martin Cosmo

Kommer spela svängig musik med minimalism som röd tråd.

Han är även medarrangör av Get Up! och Puzzle.


Amazing A

Står för det mesta utav all Dubstep och Grime. De senaste åren har han etablerat sig som en av de främsta DJsen i Göteborg inom genrerna tack vare sina kopplingar till London och intresset för scenen där. Även han är medarrangör av Get Up!


Infuse

Spelar mest blandat av de tre, men alltid med basen och den elektroniska dansmusiken

 i fokus. Han är ny som klubbarangör men gammal i gamet som producent, han har bl.a. släppt ett antal Drum&Bass-tolvor på olika bolag.

För mer info se www.myspace.com/frmtgbg

Kontakt: [email protected]