I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/7 Dilated Peoples + special guest: The Alchemist @ Scratch, Pustervik!

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-06-21 23:56

12/7 Dilated Peoples + special guest: The Alchemist @ Scratch, Pustervik!

Hey, om exakt 3 veckor är det dags för monstertillställningen med inga mindre än Dilated Peoples all the way from Los Angeles, detta äger rum på Scratch @ Pustervik, torsdagen den 12 juli.  Biljetter har redan släppts, detta kommer bli Löjligt nice och sjukt med röjj i hela huset som Scratch-Gudrun sa när vi sprang på henne i Haga igår natt.  Vi har funderat lite och tänkt efter och kommit fram till att nu när grupper som Gangtstarr & Jurassic-5 inte längre rockar några shower så är det frågan om inte Dilated Peoples kan vara den bästa hiphop-grupp man kan se och höra på en scen i dagsläget? Vi kommer i alla fall inte på någon bättre grupp för tillfället som dessutom är såpas aktiva som Dilated är.

Evidence www.myspace.com/evidence släppte solo lpn "The Weatherman" tidigare i våras som dessutom har fått riktigt fina recensioner från alla möjliga hörn.  DJ Babu www.myspace.com/djbabu  släppte precis en riktigt nice instrumental skiva på bolaget Nature Sounds, hans DuckSeason vol.3 är även den klar för release riktigt snart.

Rakaa som numera även jobbar som bandets manager vid sidan om scenen har haft fullt upp med att staka ut Dilated Peoples nya projekt och vägar iom att de nyligen brutit med Capitol och är oberoende igen.  Vi håller tummarna på att det förhoppningvis fått med sig en massa ex. på deras nya dvd, där nya låtar varvas med 10års dokumenation från deras karriär "PEEP THE NEW TRAILER.....
DILATED PEOPLES "THE RELEASE PARTY" DVD IN STORES EVERYWHERE 7/31/07 !!!!!!! " www.youtube.com/watch?v=pwilPOUl9is


Detta är enda Sverige-gigget på deras turné, och därför rekommenderas förköp starkt denna kväll. De har även släpat med sig ingen mindre än sin homie superproducenten & rapparen The Alchemist så detta blir precis så sjukt som vi kan föreställa oss + aningen värre faktiskt! M.a.o. "a night to remember folks!"

Dilated Peoples + special guest:The Alchemist @ Scratch
21-02, 18 år
Host: P.S. DJs Ayes & Lövet förköp 290kr @ pusterviksbiljetter.com
300 kr i dörren

scratchgbg.se
myspace.com/dilatedpeoples
myspace.com/thealchemist

-----------------------------------------------------------------------------
Vi vill även passa på att påminna om den här andra extra tillställningen vi gör en vecka tidgare som även den kommer bli snuskigt bra:

Percee P, Aloe Blacc & Guilty Simpson kör ca: 30 minuters shower individuellt.
J.Rocc & PeanutButterWolf kommer även spela plattor ca 45min var, så vi har ca 3 timmar framför oss packat med StonesThrow-action denna torsdag 5 juli!


The StonesThrow Tour @ Scratch, Pustervik, torsdag 5 juli
Feat:
PeanutButterWolf
J.Rocc
Percee P
Aloe Blacc
& Guilty Simpson
21-02, 18 år, on stage ca 22:00
Host: P.S. DJs Ayes & Lövet förk&o