I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Vibes Julfest - 25/12

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2007-12-03 03:35

Vibes Julfest - 25/12

VIBES JULFEST – 25/12
-  En göteborgsk tradition likvärdig Feskekörka!

 

Det börjar bli kallare i Göötlaborg nu och man börjar inse att man inte kommer få några hårda paket i år heller. Framför oss har vi veckor av stressade råsura människor som trängs på bussar, i affärer – barn som skriker o par som gör slut. Julen är skit. Meeeeen efter regn kommer solsken som nån gammal go gubbe från Götlaborg en gång sa. Dagen efter julafton är det juldagen. Du är trött på familj, släkt, snoriga barn o det var inte så jävla kul att få gråa strumpor och presentkort av mormor det här året hellet. Vad är man sugen på? Sprit! Vänner! Musik! Booyaka, det är bara att följa den goda traditionen och bege sig upp till Henkan. Vibes kör sin julfest för 5:e året på raken nu och som vanligt kommer man se många av Whoas Göteborgspersonligheter duka under. Fernet anyone?

 

Vad bjuder VIBES på i år då?

Jodå en gottesnaskpåse med alla smaker i! En kompott med lite av de bästa akterna som uppträtt genom åren.

 

På scen har vi inga mindre än:

KASHAL-TEE

Vem känner inte till Kashal-Tee? Alltid snack i forum om att Eminem baitat honom osv. Är det relevant? Nja, inte direkt. Vad som är relevant är att även om Kashal-Tee legat lite lågt det senaste så känns han ändå som en kanonbokning. En sjukt tight rappare med feta skills som gjorde ett bejublat uppträdande på Vibes för 3 år sen! Vi ser fram emot att se honom inta scenen på Henkan o visa hur äkta julrim låter! Förutom sina skills skulle man även kunna nominera Kashal-Tee till årets trevligaste Stockholmare. (kanske inte säger så mycket till en inskränkt göteborgare men ändå!) Check it out!

www.myspace.com/kashaltee

 

ÄKTA KÄRLEK

Äkta Kärlek – Den dynamiska duon från Vårväderstorget tog Göteborg med storm redan på första giget i November 2005. Sen dess har Matilda & Stina släppt en klockren skiva på anrika Swing Kids som drivs av göteborgs Mr Reggae himself, yes indeed vi snackar om fyllot Gillis Bengtsson the one and only. Som alla vet så blir allt den mannen röd vid till guld och det gäller även Äkta Kärlek. Ein bisschen reggae, ein bisschen hiphop, sköna texter och 2 pipor som inte går av för hackor.

Vi har svårt att sätta in Äkta Kärlek i ett fack, vilket bara pekar på hur nyskapande de är! De har turnérat runt mycket det senaste med Svenska Akademien o promotat plattan men vänder nu tebax till en liten klubbscen för att göra en minnesvärd spelning! Sist rev de taket – off the hook. Detta kommer bli da bomb! Det är även samma Matilda som skrockigt nog tog hem Karaoke-SM på Scratch nu i lördags!

www.myspace.com/aktakarlek

 

GUBB +  OBX

Vad säger man? GUBB, ett Göteborgsoriginal utan dess like. Finns det nån mellan 20-30 bast från Majorna som inte växt upp med Gubb i lurarna?   

Gaturespekt! 2004 släppte Gubb den efterlängtade CD:n ”Mitt liv som hund” på Illizit Muzik och sen dess har han giggat runt mycket med PST&Q samt Calle P.

Idag står han på scenen med Obnoxiuz &n

http://www.alleycat.se-- http://www.showdowngbg,se -- http://www.jonk.se -- http://www.myspace.com/perfektklubb -- http://www.myspace.com/belsepub