I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Perfect Stranger 16/4 på Röda Sten

Klubb & Konserter - Göteborg

   

2011-03-21 20:06

Perfect Stranger 16/4 på Röda Sten


Lighthouse är glada att få äran att presentera denna levande legend.
Vi är många som väntat och nu är det äntligen dags att välkomna PERFECT STRANGER! Den 16e april kommer han hit rakt från Israel för att riva loss både ett live och dj-set.

I mitten av 90-talet började Perfect Stranger producera trance. Hans sound började med en gång formas till att väcka mycket känslor. Glada, enkla och mörka.

...Hans drivkraft för att utveckla vad han kallar "the art of sound" fick honom att börja leka med technons element mer och mer. Idag är han oförutsägbar och inte bunden till en genre, han har sitt eget hyllade sound. Vänta er ett varierande live set, med det progresiva som röd tråd. Efter att ha spelat på alla festivaler värda att nämna, på världens största dansgolv känns det kul att få erbjuda honom en intim spelning i goa Göteborg.

Perfect Stranger själv är mycket laddad för sin första vistelse i Sverige, ett av de få länder han inte fått chansen att spela i.

Dessutom kommer duon BREED hela vägen från Kanada för att riva av ett galet live-set! De definerar själva sin stil som psykedelisk techno och utlovar ett rivande, hårt och överaskande set som ingen rumpa kan motstå att skaka till.


***Line-up***

Perfect Stranger / LIVE + DJ SET / Israel (Tribal vision / Iboga / Digital Structure)
http://soundcloud.com/perfect-stranger
http://www.myspace.com/perfectblt

Breed / LIVE / Kanada (WestOne Recordings) http://soundcloud.com/breed-2/tracks

Wigflip / RESIDENT / (WestOne Recordings) http://soundcloud.com/wigflipmusic

Hanzo (Inti & The Family)


Denna afton har vi dessutom våra visuella experter åter på plats som kommer att bjuda på något utöver det vanliga. Inti kommer att gå all in med decon denna afton, och Regi tar sig hit från Berlin för o köra toksköna visuals. Diffus kommer även med det allra senaste i backdrop lagret.

Flyern är tecknad av Daniel deFine Licht och designad av A. Daäna (Breed)

Lördag 16 April
23-05
Röda Sten
200 kr / 150 kr Förköp

Förköp kommer snart att finnas på Café 1806, Västra Hamngatan 9, Göteborg (mitt emot Domkyrkan) Se karta: http://kartor.eniro.se/m/Iet7Q
Mer info om detta inom kort!

Köper du förköpsbiljett sparar du inte bara 50:- utan är dessutom med i en uttlottning med tokfeta priser från Skullcandy, smoketower.se, e40bulbs.se och Spice-Nordic.se - Det bjuds även på kaffé och kaka till när ni köper er biljett :) Blir det bättre? v

Varmt välkomna!

Vad är det du vägrar att berätta / Grabben jag ska nog få dig att berätta med hjälp av en stor jävla beretta - Organism 12