I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jönköping | 16/12 - Guvernor Andy & In a Style Band

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2006-11-17 19:42

Jönköping | 16/12 - Guvernor Andy & In a Style Band

iRIE Music presenterar:

Guvernor Andy & In a Style Band samt Boltes (ifrån Det Funkar)

Lördag den 16 december måste ni komma och känna gunget på Brunnen i Jönköping, då iRIE Music och Jönköpings Ungdomsråd arrangerar en soft reggaekväll.

Brunnen är en relativt ny, jättesoft mötesplats för ungdomar i åldern 16-20 år. Det är verkligen en skitfin lokal som är helt perfekt på många sätt, men folk har ännu inte uppmärksammat det här stället ännu. Det hoppas vi kunna ändra på iochmed en serie av schyssta konserter som Jönköpings Ungdomsråd arrangerar under vintern.
Under dessa konserter finns det naturligtvis inga bestämda åldrar, då man inte kan sätta ålder på musik. Alla är alltså självklart välkomna!

Den ständigt aktuella Governor Andy släppte i våras sitt andra album "Som Salomons Sång". Trots att denna man bara släppt två album så har han synts och hörts runt om i Sverige på klubbar sedan 1993 då han först började spela reggae med olika soundsystems. Under året har Guvernören spelat flitigt runt om i landet, och nu är det äntligen dags att få se honom i Jönköping!

Bandet som backar upp honom är In a Style Band ifrån Stockholm. De tre medlemmarna kan synas och höras även i ett antal andra konstellationer. Det är bland annat trummisen ifrån reggaeveteranbandet Kalle Baah och basisten ifrån Svenska Akademien.

Den som blir först ut på scenen för att sätta igång gunget är Boltes, ifrån Jönköpingsbandet Det Funkar. Även han kommer att bli uppbackad av In a Style Band. Troligtvis får vi höra lite material från Det Funkars debutplatta "All eventuell uppvaktning på min 50-årsdag undanbedes", som släpps i slutet av november.


Kort info
Insläpp: 20.00
Boltes på scen: 20.30
Entré: 50 SEK (inget förköp, kom i tid!)
Åldersgräns: Självklart inte!

För vidare information, se:
www.iriemusic.se
www.governorandy.com
www.detfunkar.se


Kärlek
/Martin Körling, iRIE Music