I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 30/10 - Goodfellas - Halloween med DJ SHIFTEE (NYC, US)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-10-15 17:20

UÅ | 30/10 - Goodfellas - Halloween med DJ SHIFTEE (NYC, US)

Saxat från Goodfellas på Facebook:

Välkommen till Goodfellas!

Höstens tredje kväll går i blodets och skivspelarnas tecken. Halloween till ära bjuder vi in till massakermaskerad på Scharinska och hoppas på att få se er kreativitet flöda. Alltså: ju mer blodstänk och utklädnad desto bättre!

Vi har en ryslig line-up denna makabra kväll. Goodfellas älskar, förutom härj och bas, tekniskt duktiga DJs som kan scratcha och mixa tajt, men framförallt ta hand om ett dansgolv korrekt...

2009 vann han DMC, världens största DJ-tävling, och till Umeå från det stora äpplet i väst kan vi presentera DJ SHIFTEE (NYC, US) bakom våra 1210or i Spanska salen. Kolla in länkarna nedan för några av hans sjuka sets! Som uppvärmning har vi bjudit upp dubbla DJ-SM-vinnaren DJ ALX från Gävle, som tillsammans med residente CHEFEN mördar markplan i bästa Dexter-stil.

Sex fot under, från kollektivet URSKOGEN i Sundsvall, hittar vi gruppen SUPERMARKET PHARMACY som kommer att spela live! Medlemmarna har gästat både Goodfellas och SKETCH under det gånga året, och detta projekt växte fram från improvisation och psykedeliska jams i Medelpad och Berlin under de senaste åren. RED FRED, DIRTY ELMO och BEEH LIFE bjuder på en spektakulär performanceakt där elektro, aukustiskt och beats bumpar i takt med Elmos karaktäristiska linjer på vita duken. 23:30 kör showen igång, resten av tiden, alltså före och efter, DJar Urskogen. Vi är minst sagt läskigt peppade!

Förfest då? I samarbete med STALE kan vi presentera Forum Snowboards ”FUCK IT” som är ute på premiärturné. BIG D och SAMUEL ISAKSSON värmer upp i baren fram till 22:00 då det blir brädslakt på vita duken. Splat!

I SPANSKA SALEN
- DJ SHIFTEE (NYC, US)
- DJ ALX
- CHEFEN
- FORUM ”FUCK IT” (OBS! 22:00)

I KÄLLAREN
- SUPERMARKET PHARMACY - LIVE! (OBS! 23:30)
- URSKOGEN

I BAREN
- BIG D & SAMUEL ISAKSSON

SCHARINSKA
LÖRDAG 30 OKTOBER
21-02, 100 KR, 20 ÅR (ÅRET)

Vi ses på Scharinska!




randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip