I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mejeriet | Looptroop | Lund [Nytt datum 25/5!]

Klubb & Konserter - Skåne

   

2005-04-19 12:09

Mejeriet | Looptroop | Lund [Nytt datum 25/5!]

Söndag 25:e Maj | LOOPTROOP + DANIEL BOYACIOGLU

Välkommen till Looptroops ”Fort Europa”!
Hit bjuds du in och bjuds upp till dans oavsett vem du är och var du kommer från. Det krävs inga visum eller pass eller ekonomiska saneringspaket för att få vara med om denna musikaliska och kosmopolitiska revolution.

Looptroop skapar med denna sin tredje platta ett soundtrack till en världsdel som tycks glömt sin historia. Som närmar sig USA mer och mer i sin utrikes- och handelspolitik. Som gläds över en raserad mur bara för att i nästa stund bygga en annan. ”Fort Europa” handlar om att vilja slå sig fri från det fängelse vi bygger runt oss själva i syfte att stänga ute våra egna rädslor. Slå oss fria innan vi kvävs av illusionen av vår egen storslagenhet.

Det är runt två och ett halvt år sedan vi senast fick höra hela Looptroop samlade på en platta. Men nu efter Promoes ”Long Distance Runner” (med bl a hiten ”These Walls Don’t Lie”) och Embees grammisvinnande ”Tellings From Solitaria” är det dags igen.

Med ”Fort Europa” återvänder de till ”Modern Day City Symponys” hårda och råa smutsighet samtidigt som de låter oss blicka in i en mörk och grym framtid… som är vår samtid.

Som support ser vi hiphoppoeten Daniel Boyacioglu som hunnit med en hel del... Han syns till både i dagspressens kultursidor och hiphopmagasinen, en kombination som gör det svårt att mer exakt kunna beskriva det 23-årige Daniel Boyacioglu gör... Eller säg det han inte gör?


Kassan öppnar kl 22:00. Entré: 170 kr + förköp. Fri ålder.

www.kulturmejeriet.se
We made this happen!