I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

X-Mass Reggae/Hiphop Party 23/12 @ KB

Klubb & Konserter - Skåne

   

2005-12-19 22:18

X-Mass Reggae/Hiphop Party 23/12 @ KB

Reggaewarriors & KB proudly presents

X-MAS PARTY 23rd DECEMBER!!

Feat.Live KUNG KODUM

Dj´s:
MATS NILESKÄR (P3 SOUL)
CLARA STJÄRNA (Sommarklubben)
MC Eddy (Zulu Sound/Sthlm)
Ibrahim + Reggaewarriors crew


Kung Kodum

Kung Kodum är ett fräscht reggaeband från Helsingborg som öppnar starkt med sin debut-EP på I-ration Records. Det är roots reggae, dancehall, rocksteady med en groovy funkkänsla. Texterna är på svenska och det är enbart ett plus. I synnerhet när de framförs på skånska! Det är fest, kamp och kärlek. Som en mix av progg och hip hop i reggaetappning. Kung Kodum står på folkets sida och vänder sig mot "stroppar i toppar" som "fallskärmshoppar". Det är ett tungt dubbigt, rootigt sound med lekfulla ordlekar snyggt inramat av glesa basgångar & baktakt!

www.i-ration.se

Mats Nileskär

Mats Nileskär är musikjournalisten från de södra delarna av Sverige som sedan 1978 ansvarat för soulmusikprogrammet på P3. Han har gjort dokumentärer om James Brown och Curtis Mayfield. Har sett djävulen i Al Green och Barry Whites tårar. Det påstås att han är ansvarig för ett antal svenska soulgenerationer. Vilar aldrig, alltid funky... Var den förste som spelade hip-hop i svensk radio. Lever och verkar fortfarande i Malmö.

se


Clara Stjärna

DJ Clara C, Malmös egen reggaequeen är en av Skandinaviens få kvinnliga dancehall DJ´s. Bakom skivspelarna bjuder hon på dancehallbeats; bigging up women! Hennes dj karriär har tagit henne till klubbar i hela Skandinavien och hon har spelat som warm up till bl.a. Julian Marley, Gentleman, Rootsman HI-FI, Papa Dee etc. Big up, sister Clara!

jay.net



KB, Bergsgatan 18 Malmö
Fredag 23 December
Tid: 22-04
Pris: 100 kr 70kr innan 23.00

Mer info:
www.kulturbolaget.se www.reggaewarriors.com

www.reggaewarriors.com