I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/5 Uptown Rockers part II @ Buddha Lounge

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-05-03 15:40

12/5 Uptown Rockers part II @ Buddha Lounge

Det är dags för Uptown Rockers part II , Malmös nyaste och hetaste reggae klubb. Den här gången gästas vi av Rootsman Hi-Fi som är en av Danmark s hetaste och mest aktiva rub a dub sounds. Även Rough Lynx sound från Gbg kommer på besök. Rough Lynx har på kort tid gjort sig ett stort namn på den svenska reggae scenen och det är inget okänt namn för folket. Uppvärmningen står hus-selectorn Shirkhan för.

På Reggaeton/Hip Hop golvet gästas vi av Juan Havana som är en av frontfigurerna i hip hop gruppen Advance Patrol . Juan kommer att spela de fetaste hip hop och reggaton traxen blandat med karibiska och latinamerikanska vibbar och kanske en klick RnB. Som sidekick kommer han att ha MC Rap-Tor vid sin sida. Ingen mindre än Marcus Saxell och Fede värmer upp golvet.

Vi kommer att bjuda på tung bashment hela natten på 2 golv med 3 sounds och en av regionens tyngsta hip hop dj´s. Missa inte denna festliga tillfälle att bekanta dig med jamaicansk musik och soundsystem kulturen.

Alltså...

UPTOWN ROCKERS PART II 12/5 på BUDDHA LOUNGE

Reggae - Rub A Dub - Dancehall floor:

Rootsman Hi-Fi (DK)
Rough Lynx (GBG)
Safari Sound (040)


Reggaeton - Hip Hop - Rnb

Juan Havana (Advance Patrol)
MC Rap-Tor (RGRA)


23.00-03.00
20+
80:- inträde
Buddha Lounge - Djäknegatan 7 - Malmö


www.safarirockers.com
www.buddhalounge.se

twitter.com/dj_shirkhan