I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Original Bangarang juni schema

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-05-30 00:13

Original Bangarang juni schema


1/6 HIP HOP RAGGA INNA STYLE & FASHION
Vi kommer att blanda in en del old skool hip hop som kommer att följas upp med hardcore jugglin av hip hop ragga remixer. Kanske det dyker upp en MC också...

8/6 90´s LOVERS vs GUNTUNEZ feat. SKINNY (MILLION VIBES)
Japp, det går att blanda ihop de stilarna! Skinny ska utbilda folket med kärleksbalader & gangster anthems denna kväll. Jag tro han kommer att spela 2-3 Beres låtar.

15/6 FIREHOUSE SOUNDSYSTEM (DK)
Kungarna av 80-tals eran i köpenhamn, guldpokalen i handen efter vinsten över Zulu Soldjas i en soundclash och ett av Köpenhamns fortast växande sounds. För första gången i Malmö kommer de på besök beväpnade med ammo upp till tänderna.

22/6 feat. MR JIM & JIMMY DREADLESS (SUBWAX)
Mr Jim vänder vanligtvis baktakt varannan söndag på Metro. Jimmy Dreadless aka. Jimmy Disco är en av Malmös tyngsta house DJ´s som även gillar att vända 70-roots. Tillsammans bjuder de på roots, 80´s rub a dub & lite 90´s.

29/6 feat. STONEMAN from BOOMSOUND (GBG)
Stoneman kommer på besök från 031-området för att remenissa dagarna då vi startade original Bangarang tillsammans. Det blir mycket tung roots & djup mörk dub.

Varje torsdag
21.00-01.00 Volym (Möllan)
Kristianstadsgatan 7 Malmö
för mer info, checka www.safarirockers.com
Välkommna!

twitter.com/dj_shirkhan