I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

21/7 Ison & Fille @ KB

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-07-19 16:47

21/7 Ison & Fille @ KB

ISON & FILLE
Dj´s: Kaah & Taro
Dj i vinylbaren: Kubista (Soul & Rock)
förband: PARAGON

Datum: Fredag 21 Juli
På scen:
Öppet: 23.00-04.00
Pris: 0:- 23.00-24.00 sen 80:-

________________________________________ ___


Ison & Fille är tillbaka!
Efter senaste albumet ”Ison & Fille” (2004), som resulterade i fina recensioner, hitten ”Haffa” och musikpriser som P3 Guld och Manifest, är det nu äntligen dags igen för ny efterlängtad platta med duon från Bredäng och Vårberg.
På första smakprovet ”Ge Mig!” sparas det inte på krutet. Tre intensiva minuters fullt ös från början till slut, med galen old school electro/miami bass-inspirerad produktion signerad nya namnet AvaStyle och tung gästrap av Sabo och Gurmo från Highwon-crewet. Detta lär garanterat bli en STOR låt för dansgolv och klubbar i sommar!

”Ge Mig!” släpptes digitalt den 7 juni och är första singeln från Ison & Filles kommande album ”Stolthet” (Hemmalaget/V2).
Paragon är ett barn av Söder på flera sätt. Det är också här texterna har sina rötter. Mestadels handlar det om vardagsbetraktelser, softa runt på stan, hänga med polarna, rappa om sina skills. Inget fel i det, allt måste inte vara på liv och död. Paragon lyckas dessutom leverera sina texter med ett tillbakalutat flyt som passar texterna.

"Vill ni ha hetta?" förvarnar Paragon på "Laganda" och syftar på nya albumet "Löftet". Och redan efter första lyssningen förstår vi varför han väljer ordet "hetta" som sammanfattande referens för skivan. För om lovande debutplattan "Stadsbarn" var en frisk och svalkande vårfläkt så är uppföljaren en tryckande het värmebölja. Ett förstärkt självförtroende känns tydligt av - lyssna bara på ovannämnda bangern "Laganda" eller bombastiska "Armbåga Dig Fram". Paragons själfyllda sound från debutplattan består, men soul-samplingarna låter nu ännu mer innerliga, itensiteten är ännu högre och stämningarna ännu starkare.

DJ Kaah behöver ingen större presentation. Han är ju redan vida känd i hip-hop-kretsarna. Och med nya projektet ”SLS” blir vi inte besvikna. Det här är klass.

DJ Taro vann priset ”Årets DJ 2005” på Nöjesguidens Stockholmsprisutdelning. Till vardags är han hemmahörande som DJ i hiphop-kollektivet Hemmalaget (med bla Ison & Fille och Paragon).


_______________________________________< br>
FAKKA UR.

And they all want to love the cause
'Cause they all need to be the cause
They all want to fuck the cause