I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/7 Oh, Baby - I Like It Raw @ C/O (Jeriko)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-07-27 13:44

28/7 Oh, Baby - I Like It Raw @ C/O (Jeriko)

23-03
Live: JIVARO (Rucksack Records)
+ Shimmy Shimmy Ya Sound
Gratis entré, gratis handdukar och gratis is.

Sverigepremiär för DFA-mixen av Arthur Russells Springfield, Abba-jugglin’ (japp!), blogtechnohits, stormvindsfläkt, jamaicasinglar, kondens som droppade från taket och sen vidare för en technonottechnospelning på en after hours-klubb i närheten. Jo, vi gjorde det raw även den här helgen.

Med lite distans kan vi konstatera att fredagskvällen förmodligen var den bästa Oh, Baby - I Like It Raw hittills. Tack så hemskt mycket alla som kom dit.

I helgen får vi besök av lokala Chicagohouse-spridaren Jivaro aka Henrik Dahl för ett liveset. Henrik ligger bakom det nystartade bolaget Rucksack Records vars första tolva var ett samarbete med houselegenden K-Alexi (en av hjältarna Daft Punk namedroppade som influens i sin låt Teachers).

Nästa Rucksack-släpp är en limiterad tolva med Chicagoproducenten Gene Hunt. Mannen bakom acid house-klassikern Living In A Land och som även släppt skivor på bolag som Trax och svenska Svek.

Med på plattan kommer också finnas en låt som Hunt gjorde tillsammans med DJ-pionjären Ron Hardy.

Henrik kommer bjuda på ruff oldschool-inlfuerad house, electro och techno - precis som vi gillar det.

Vi har även sammanställt en samlingsskiva med Oh, Baby – I Like IT Raw-anthems som vi delar ut till de första fyrtio gästerna.

Välkomna!