I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

22/9 BOMB A DROP @ Chokladfabriken

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-09-18 15:31

22/9 BOMB A DROP @ Chokladfabriken

Premiär för Stans största reggae & dancehall klubb, öppet till 04.00 och musik serverad av sydsveriges top notch sounds!

Safari Sound & Million Vibes gör det igen, den här gången på möllan och 1 timme längre. Det kommer att spelas gammal och nytt, hits och rare tunes + allt däremellan!

På premiär kvällen har vi bjudit ner DJ Flash från Trinity Soundsystem (sthlm). Flash rankas som sveriges nr 1 dancehall DJ och har vid all sina besök i södern vänt uppochned på dansgolvet. Tillsammans med Safari och Million Vibes bjuds det på tung bashment!

Dessutom får de 50 första gästerna en gratis mix-CD som består av 2 sektioner: Big tunes & New shit! Vid nästa klubbtillfälle kommer en uppföljare till skivan osv...

Efter preimärkvällen kör vi sista fredagen varje mån på chokladfabriken så se till att boka in det i allmenackan och ta ledigt 2 dagar före och efter.

Alltså:
BOMB A DROP 22/9 på Chokladfabriken
reggae-rubadub-dancehall
DJ Flash från Trinity (sthlm)
Safari
Million Vibes
Gratis mix-CD till de 50 första gästerna
20+
80:- entré
23.30-04.00

Flyer! http://viewmorepics.myspace.com/index


mer info hittar ni på:

http://www.millionvibes.com
www.safarirockers.com/
http://trinity-sound.com/ 


Kom tidigt och glöm inte handdukar, det kommer att bli hett.

Varmt välkommna!

twitter.com/dj_shirkhan