I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

29/9 Oh, Baby - I Like It Raw @ C/O Bar (Jeriko)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-09-24 23:24

29/9 Oh, Baby - I Like It Raw @ C/O Bar (Jeriko)

OH, BABY - I LIKE IT RAW HÖSTPREMIÄR

Fredag 29 september 23-03 på C/O Bar (Jeriko)
DJs: Oscar Villata & RWB-Henke (Paradise/Raw Fusion/Sthlm)
20 år. Gratis entré innan 00. 40 kr efter (inkl. garderob och handdukar)


- - -


Efter en månads vila är det åter dags att bli crunk till ljudet av samtiden. På fredag 29 september flyttar vårt mobila discosystem in på C/O (Jeriko) igen för att vifta handdukar varannan vecka hela hösten.


Vi tjoffar på med modern techno, uppyntad 80s, basig hiphop, kontemporär disco, jamaicasinglar, sockriga R&B-hits och smuts från housevärlden.


På premiären har vi bjudit in RWB-Henke från Stockholm som kommer studsa bakom skivspelarna tillsammans med Oscar Villata. (Jonas är tyvärr tvungen att åka till New York den här kvällen för att representera den svenska skärgårdsbalearican).


RWB-Henke är en överflink DJ och finsmakare inom elektronisk samtidsdans. Han var resident-DJ på klubbdirektörskan Elin Alvemarks nu insomnade succéklubb Paradise tillsammans med bland andra Kornél Kovács. Klubbar och skivbolag som Go Bang och Raw Fusion är annat han kan bocka av i sitt CV.

Tillsammans med Ozkyboy aka DJ Hiawata aka Ozzy Italo kommer Henke snöra ihop dubbiga discorytmer med Kölnromantik, dekadent dunkadunka och skithipp trädkramar-techno.

Välkommen! 


/Jonas & Oscar