I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/4 Stretch Armstrong mfl @ Inkonst Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-04-27 08:41

30/4 Stretch Armstrong mfl @ Inkonst Malmö

Valborg måndag 30e april på Inkonst: The Rumble med DJ Stretch Armstrong (NY) + Paul Devro (Mad Decent, Kanada), Sweet Fred & Million Vibes Soundsystem. CD giveaway!

Fest! Valborg är det på måndag 30e april, gå före kön genom att köpa biljett som finns ute i butikerna.

Stretch Armstrong är en legendarisk New Yorkdj som genom sin radioshow och många mixtapes, hjälpt forma soundet av hiphopen som vi känner den idag.

Stretch startade tillsammans med Bobbito Garcia radioshowen som blev utnämnd till hiphopvärldens mest inflytelserika där unga talanger som Busta Rhymes, Jay-Z, Eminem, Nas, och andra fick komma och freestyla och bli intervjuade i början av sina karriärer. Massor med mixtapes, orginalbeats, remixar osv gjorde Stretch Armstrong till en av hiphopens mest kända personligheter... 

Dessutom har vi ytterligare en långväga DJ gäst i kanadensaren Paul Devro. Paul gör klubben Salbourg i Vancouver som verkar nästan lika galet som Rumble, kolla klippen från Justicekvällen på hemsidan. Paul Devro hjälper Diplo med Mad Decentbloggen och åker till London och Fabric för att spela med Switch, Sinden, Diplo och Low B och, efter spelningen på The Rumble. Ett antal av Pauls egna blends och remixar kan ni ladda här


Million Vibes har gjort mixcds som man delar ut i Boombox Rumblekvällen till ära. Be bara om ett så får du baktakt och dancehall galore. Första gången vi kör enbart reggae och dancehall på ett Rumblegolv och Malmöbaserade Million Vibes Soundsystem har bemannats med Daddy Ferma (på micken), Will Jam och Skinny.


Valborg måndag 30e april på Inkonst:
På dansgolvet vi kallar Detox:
Stretch Armstrong (New York)
Paul Devro(Kanada)

Sweet Fred

På dansgolvet vi kallar Boombox:
Million Vibes Soundsystem

VJ: Winkelfilm Projektor: Kristian Nihlén
Ljus: Radek


Entré: 100 kr. 20 år. Förköp enl nedan ute nu.

Valborgsfesten är det en god idé att köpa förköp till. Biljetter finns på Dieselbutiken, SneakersnStuff , Rundgång, och Holiday i Lund. Förköpsbiljett = snabb entré.