I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/5 LIVE: Million Stylez @ Moriskan, Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-05-15 21:35

25/5 LIVE: Million Stylez @ Moriskan, Malmö


                Club Galore presenterar stolt:


       Million Stylez LIVE @ Club Galore (Moriskan)


Eftersom förra Million Stylez kvällen var en sån succé kände vi oss tvungna att bjuda ner honom igen för en andra show med lite nyinspelat material. Med sig denna gång har han Dj Niceness (mannen bakom skivbolaget KBC som gett ut material med bland annat Mr Vegas, Sizzla, Capleton osv).


Million kommer som första artist på Club Galore uppträda i stora hallen på Moriskan och vi har även öppet utegården (som är lika stort som ett fotbollsplan) på baksidan där man kan chilla i sommarnatten med en bärs.


ADL (Blacknuss) kommer vara host för kvällen och jag tror knappt han behöver någon presentation?! En av Sveriges absolut tightaste mcs räcker väl!?

Safari Sound ser tillsammans med Jesaja (Sweetness) till att dansgolvet kokar till Dancehall & Hiphop i en skittung mix.
Det kommer mer: Vi har även bjudit in Malmös NR1 dance crew Bowdown, för en uppvisning av de senaste danserna från Jamaica. Det blir allt från "Dutty Wine" & "Willie Bounce" till "Drop Dead".


Sist Million besökte Malmö stängde vakterna insläppet strax efter 01. Den här gången finns visserligen möjligheten till förköp (på Combination, Galleri Storgatan) men vi råder ändå till att komma tidigt för att slippa köa.

Alltså:

Live: Million Stylez (sthlm)
När: 25/5 på Moriskan (Folkets Park) 23.00 - 03.00
Host/MC: ADL
Warmup & Afterparty: Safari Sound & DJ Jesaja

Danceshow: Bowdown

Ålder i dörren: 20+ Förköp: 18+ (Förköp på Combination)
Pris: 100:-


Mer info på


myspace.com/millionstylezonline

myspace.com/jesaja1

myspace.com/safarisound


 PS. Det kan hända att Million Stylez har med sig en hemlig gäst, den som lever får se. DS

http://www.twitter.com/sammyksafari