I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

15/12 - Timbuktu & Damn! @ Mejeriet

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-11-14 15:45

15/12 - Timbuktu & Damn! @ Mejeriet

TIMBUKTU & DAMN!
med vännerna: Tingsek, Mapei, Promoe, Chords & Supreme.
Support: Irya Gmeyner och The Martelli Tapes

Efter ett hektiskt turnerande runt hela Skandinavien under vår, sommar och höst så är det dags att summera 2007 för Timbuktu och Damn! Sveriges funkigaste konstellation har under året spelat för hundratusentals människor och både publik och kritiker har varit lyriska. Året inleddes med en konsert på legendariska Apollo Theatre i Harlem, New York. I februari släpptes Timbuktus femte album "Oberoendeframkallande" (JuJu Records/Playground) som befäste Timbuktus ställning som en av våra mest egensinniga, nyfikna och nyskapande artister. Utöver allt detta har en turné i Etiopien och ytterliggare två konserter i New York och Los Angeles hunnits med under året.

Denna kväll ser vi Timbuktu & Damn med vännerna Tingsek, Mapei, Promoe, Chords & Supreme. För tredje gången i år hos oss säger väl ganska mycket om vilket succéår det varit för Sveriges funkigaste konstellation. Räkna med en garanterad fest.

Lördagen 15:e december kl 20.00
Förköp: Ticnet - Http://www.ticnet.se 0771-707070
270 kr + service

www.kulturmejeriet.se
We made this happen!