I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

9/3 CUNNINLYNGUISTS på mejeriet!

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-01-17 08:31

9/3 CUNNINLYNGUISTS på mejeriet!


CUNNINLYNGUISTS (US) + SUPPORT: BOBBY CREEKWATER (US)
De är tillbaka, från lilla Lexington i Kentucky till lilla Lund i Skåne. Med sig har de sin fjärde fullängdare deras till dags dato bästa verk i form utav Dirty Acres.

I slutet av förra året släppte CunninLynguists, från lilla Lexington i Kentucky, sin fjärde fullängdare och deras till dags dato bästa verk i form utav Dirty Acres. Skivan har hyllats världen över och svenska Sonic var bara en utav många tidningar som kallade det för "ett av årets bästa hiphopalbum". På prestigefyllda Okayplayer Music Awards röstades man fram till årets mest förbisedda artist, något som kan te sig ironiskt för en grupp som precis nått sina största framgångar, men fortfarande är det många som inte kan se förbi det något olyckliga namnvalet eller associerar dom med en boom bap rörelse dom aldrig varit en del av. CunninLynguists gör musik som är svår att placera i ett specifikt fack, dom har samarbetet med både Cee-Lo Green och Immortal Technique, delat scen med Kanye West och Aesop Rock, och frågar du någon vem dom låter som kan du få höra allt från UGK till Atmosphere.
CunninLynguists har tidigare spelat på Hultsfred, Malmöfestivalen och ett antal utav Europas största festivaler.

Som support har dom ingen mindre än Bobby Creekwater. Atlantasonen kanske inte är ett namn många i Sverige känner till än, men med tanke på att han är signad till Eminems bolag Shady Records är det nog bara en tidsfråga innan han etablerat sig på allvar.

9 mars, söndag
Kassan öppnar kl 19:00.
Arrangemanget börjar 20:00.
Entré: 135 kr.
13-årsgräns

www.kulturmejeriet.se

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.