I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Klubb Kartellen 20/12: Ladybox (dk), San-One & Babydoll

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-12-10 19:23

Klubb Kartellen 20/12: Ladybox (dk), San-One & Babydoll

Årets sista Kartellen ger dig en andningspaus i julhetsen med gammalt hederligt våld och snusk á lá old school cirkus. Vår julklapp till Malmö stavas LadyBox (DK). Det blir även live-Vjing av VJ TIK, sockervaddsflicka, modefrenesi signerad Din FavoritPolack och BabyDoll & San-One står för galen rumpskakarmusik!

Har du missat LadyBox? Då har du inte klubbat i Köpenhamn på ett tag… Fröknarna Lei Foo och Rita Blue är kända för sin förmåga att mixa det mesta och det bästa, från ghettotech, via kuduro, till dancehall och dubstep. Som medlemmar i danska kollektivet ArtRebels och nyss hemkomna från en världsturné (med Faggot Fairies) är den här DJ/MC-duon något utöver det vanliga. Med väskorna fulla av nya spännande influenser och bättre än någonsin intar de scenen på Kartellen. San-One & BabyDoll matchar med hiphop och bootybass.

Din FavoritPolack är tillbaka och tar kommandot med ny kollektion och eko-avantgardism för de orädda. Vi kallar det för The Return Of DFP. Värdinnan Tessan Svensson är på plats med guldlådan fylld med sockervaddsstrutar och grymmaste VJ-duon VJ TIK står för projektionerna. Förvänta dej tokdans, guldbur och sockerchock!

Datum: 20/12
Tid: 23-03
Var:Inkonst, Nya Rummet
Entré: 80 kr (Cirkus-dressad 40 kr)