I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

21/2 Premiär: GULLY CREEPIN Ft Joey Fever / Danjah / Safari + more

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-02-10 20:25

21/2 Premiär: GULLY CREEPIN Ft Joey Fever / Danjah / Safari + more

Awright, nu kommer det ni alla har väntat på: En renodlad, rå och smutsig dancehall klubb mitt i hjärtat av Malmö som bjuder på det bästa av det bästa och det senaste av det tyngaste! Lör 21/2 har klubben Gully Creepin premiär och lineupen är fläskig.

Det blir en live showcase av två av Sveriges, eller va fan... Europas tyngsta nya reggae dancehall stjärnskott: Vi pratar om JOEY FEVER och DANJAH!

Joey Fever har varit med i gamet ett tag och gjort sig ett namn på Stockholms klubb scen sedan börjat av milleniet. De senaste åren har han jobbat med producenter från bla. Pleasure Beat, Partillo och Adonai Music och 2009 är hans givna år. Joey Fever kan allt: sjunga, deejaya, singjaya, ja... name it! Det kommer att bli hur fett som helst och se hans första RIKTIGA live framträdande i Malmö. För mer info om Joey Fever, checka http://myspace.com/joeyfever

Ett annat hett namn på kartan just nu är Danjah. Med 1000 000 £$£ låten My Love har han tagit Sverige med storm: hamnat på Din Gatas top rotation lista, blivit The Voice nr1 låt, spelats på radio stationer och klubbar i bla. London, Toronto, NYC och Amsterdam och hunnit turnera halva EU med Lazee och Million Stylez. Danjah jobbar just nu på sitt album som ska släppas innan sommaren på Fantabolous Music, håll ögonen öppna! Mer info om Danjah hittar ni på http://myspace.com/danjahmusic


Förutom våra 2 super stars som ska spotta lyrics på smutsiga rytmer har vi en av Londons sjukaste DJ´s på besök som tillsammans med Safari Sound ska bjuda på disko musik.

Denna sjuka människa kallas DJ Splackavelli (betyder kvinnornas tillfredsställare på latin sägs det), han har en stadig öl-mage byggd av Fish n Chips och Guiness + HAN HAR JERRY CURLS!

Vi lärde känna detta huvud på vår turne med Demarco och det var minst sagt ett nöje. Han fick oss och garva konstant! Förutom att vara allmänt skruvad kör han sitt weekly radio program på Bang Radio (London) och spelar på olika danser runt om kring världen, frekvent! Han har turnerat med artister som Damian Marley, Busy Signal, Demarco, Daville... ja.... listan kan bli lång. Kort sagt, tjockisen vet hur man gör en fest + han har RIKTIGT sjuka dubplates!

Förutom DJ Splackavelli så är yours truly, Safari Sound värdar och även vi bjuder på bas massaker. Ni vet att det blir det senaste av det senaste.


Vadå du vill ha mer? OK...
I foajen har vi ingen mindre än Malmö favoriten DJ Big "SLIM" Jim och Lunda favoriten DJ Beneath som spelar det tyngsta inom hip hop, funk, soul, riktig rnb, new jack swing och annat konstigt svart musik.

SLIM jim har numera ett sex pack tightare än Jean Claude Van Damn (det är sant, satte en blyertspenna däremllan igår och han knäckteden) , så ladys, go easy...

Det är inte över än. Vi kommer att ha ett massivt pingisbord i foajen där man kan rundpingisa, spela bort sin CSN eller bara kolla på bollen och bli groggy! Var i tid om du vill lira!

Slutligen bjuder våra vänner från "Katos bageri" på nattamat. Det är inte alla som gör det eller hur? Kato är den tyngsta bagaren i stan, han kan baka allt från baghlava till form franska. Denna kväll har han lovat att baka massa färska bullar och göra fylle mat till alla hundar som har dansat sig hungriga 03.00. Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller (trotts att det finns nuff nuff bullar)!

Alltså, allt detta och lite mer på Inkonst lör 21/2

Bashment golvet:

Live: Showcase av Joey Fever & Danjah

Reggae, dancehall, crunkhall och soca ihop mixad av
DJ Splackavelli (UK) & Safari Sound

I foajen:

Hip hop, funk, soul, riktig rnb, new jack swing och annat konstigt svart musik av

DJ Big "SLIM" Jim & DJ Beneath

23.00-03.00
100:-
18+

Välkommna!

Mer info på:
http://bangarang-online.com
http://myspace.com/safarisound
http://myspace.com/danjahmusic
http://myspace.com/joeyfever
http://myspace.com/softouch

http://www.twitter.com/sammyksafari