I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/3: COLLIE BUDDZ, TRINITY, SAFARI @ GULLY CREEPIN, MALMÖ

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-02-24 19:07

28/3: COLLIE BUDDZ, TRINITY, SAFARI @ GULLY CREEPIN, MALMÖ

Tack till alla som dök upp på premiären av Gully Creepin. 600 pers och stängda portar strax efter 02.00 = dance ram!

Du har knappt hunnit komma på fötter igen och vi tänker börja värma upp dig för Gully Creepin, the second edition! 28/3 kör vi igång igen med en smällfet line up.

Live n Direct i egen hög person, Colin Harper aka COLLIE BUDDZ! En av världens främsta reggae & dancehall artister som gärna experimenterar friskt med Hiphop, RnB och Soca behöver väl ingen större presentation? Hitmaskinen som de senaste åren har tagit världen med storm har varit i Svea rike tidigare. Men vi kan garantera er att denna show kommer att bli något utan dess like.

Med hits som Come Around, Mamacita, Blind To You och senaste bangern Private Show har Collie Buddz etablerat ett namn som mer eller mindre är gjutet i titan! Snart släpper han sitt nya album, håll utkik!

Collie Buddz backas av DJ PEE WEE från PRETTY POSSE SOUND, NYC. En jävligt tung selector som rockar 1an och 2an själv samtidigt som han vrålar glåpord i micken.

Dessutom får vi äran att ha Stockholms soundet TRINITY som tillsammans med ditt favorit sound, SAFARI, kommer att bjuda på för-och efterfesten. Trinity Sound har funnits i nästan två decennier och är nog det sound som bäst representerar Skandinavien internationellt. Med en dubplate box som heter duga, ett antal internationella clashar på nacken samt ett av Sveriges äldsta och tyngsta ljud-system står Daddy Boastin, Fabolous G och DJ Flash solida som sten på scen för att tillsammans med DJ Shirkhan och Sammy K vända uppochned på er kväll!

I foajén gästas vi denna gång av vår casanova kompis DJ JUAN HAVANA från Din Gata 100,6 och Advance Patrol. Som back up till Juanito har vi en av Malmös youngbloods, CUT DJ 2FRESH. Håll ögonen öppna för honom, han vet hur man rockar ett golv. Du kan förvänta dig all slags Hiphop, RnB, Funk, Breaks, Salsa och andra latin vibes.

Jag vet att du har blivit bortskämd nu och inte bara nöjer dig med en tvär fet line up längre. Därför står pingis bordet på plats (chockerande uppskattat på premiären), nattamaten kommer att serveras runt tre snåret och vi kanske bjuder på ”breath refreshers” även denna gång.

Så här gör du nu: Snarast möjligast tar du dig till Dope Streetwear (Föreningsgatan 12) och haffar en förköpsbiljett för 130:- vi släpper endast 200 förköpsbiljetter och om vårt sjätte sinne talar sanning som vanligt, är de borta fortare än smör smälter i Marockos solnedgång. Har du inte förköp och lyckas ta dig in på klubben kostar det 180:- i dörren. Alltså BÖR du skaffa förköp. För frågor om Dope Streetwear´s öppettider etc. ring 040-120940

Och så sammanfattar vi det hela för de som är trötta, lider av analfabetism eller bara vill ha det kort och gott:

Lör 28/3 på INKONST
GULLY CREEPIN the 2nd edition presenterar live n direct:
COLLIE BUDDZ

Backad av:
DJ PEEWEE (PRETTY POSSE SOUND, nyc)
TRINITY SOUND (sthlm)
SAFARI SOUND

I foajén:
DJ JUAN HAVANA (DIN GATA 100,6 ADVANCE PATROL)
CUT DJ 2FRESH

spelar Hiphop, RnB, Soul, Funk, Breaks, Latin vibes och annat roligt

Pingis bordet står på plats, nattamaten kommer att dukas upp strax före stängning och vi bjuder som vanligt på andedräkts förbättrare och godis!

23.00-03.00
Förköp 130:- (ENDAST 200 stycken, på Dope Streetwear)
I dörren: 180:-

Mer info på
http://www.myspace.com/colliebuddz
http://www.myspace.com/peeweeent
http://www.myspace.com/trinity_sound
http://www.myspace.com/safarisound
http://www.myspace.com/juanhavana
http://www.inkonst.com
http://www.bangarang-online.com

http://www.twitter.com/sammyksafari