I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/4 Axxion Pack + Safari + mfl @ Gully Creepin, Inkonst, Malmö!

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-04-13 21:51

25/4 Axxion Pack + Safari + mfl @ Gully Creepin, Inkonst, Malmö!

Efter två totalt fullsatta, utsålda och stökiga kvällar börjar det bli dags för Gully Creepin, the 3rd edition. Ni som var på premiären och på Collie Buddz showen vet vad vi snackar om. Ni som missade det och inte kom in pga den ½ km långa kön förstår säkerligen också. Ni som inte har en aning, vi tycker synd om er...

Denna kväll kör vi i gammal soundystem anda med två stora sounds i ett rum. Utöver ditt favorit sound, Safari har vi även bjudit in en av Sveriges veteraner inom reggae & dancehall scenen. Vi pratar om våra vänner Axxionpack från Göteborg som förutom sina roliga ordvitsar, Rapé snus och allmänt jävligt fulla människor (!) även är känt för att ha några av de vildaste dancehall klubbarna i landet. Det vore en lögn att påstå att Axxionpack är nya i gamet då de är några av pionjärerna som har bidragit till att sätta standarden i deras hemstad och bidragit stort till utvecklingen av reggae & dancehall scenen i Sverige det senaste decenniet.

Enda sedan i början av 2000-talet har Axxionpack spelat runt på klubbar i skandinavien, Belgien, Thailand och Gambia och gett folk den dagliga dosen av bas massage som man som känt är i behov av. De har även jugglat sida vid sida med big shots i gamet som Supersonic Sound och David Rodigan, samtidigt som de har delat scen med stora artister som Wayne Wonder, Collie Buddz, Junior Kelly, Top Cat, General levy och många fler.

Tillsammans med smutsiga söderns renaste shmuts, the big bad dutty stinkin Safari Sound kommer Axxionpack att reppa i det stora rummet. Om vår profetia går igenom kommer vi att börja kvällen med tunga klassix från de gyllene åren för att sedan baka in det i en rå dancehall session som är kryddad med en dos crunkhall och soca.

I och med att vi har skämt bort dig så nöjer du dig givetvis inte och vill ha ännu mer? Och vi förstår, därför har vi line-at up Malmös finest i det nya rummet för att du ska känna att din patriot mätare är balanserad för kvällen. Där kommer nämligen Underground Militia att regera tillsammans med DJ Big ”Slim” Jim och DJ Rob Love. Host för kvällen är diamanten aka. Sub Fu-Dawg.

Här inne får du din dos av Hip Hop, Dubstep, Elektro, Funky House och UK Garage. Tyvärr ingen RnB denna gång, vi tar på oss hardcore masken. Det finns garanti på att dessa herrar kommer att få er att skaka av celluliterna så zippa deff programmet resten av månaden och kom dit för att inta din fitness shape inför sommarens Bo01 sessions.

Ok vi har gett dig lillfingret och nu tar du båda armarna och ena örat. Awright, det finns mer... Efter fitness programmet bjuder nämligen vår vän Katonybakade bullar, ciabattor och baguetter direkt från Malmös tyngaste bageri, med de tyngaste fyllningarna. Vill du ha en försmak, stick till Soldé och testa hans bakverk.

Slutligen vill vi påpeka att Pingisbordet är på plats som vanligt och rundpingis turneringen tar fart så fort portarna öppnar. Passa på att spela av din kompis hans arv eller CSN bidrag.

Dessutom får de 50 första gästerna en GRATIS kopia av Safaris nya mixtape "Back With A Blast". Du läste rätt, GRATIS mixtape med några av de senaste dängorna i dancehallen!

Och så sammanfattar vi:

Stora rummet
Reggae - Dancehall - Crunkhall - Soca

AXXIONPACK (GBG)
SAFARI SOUND


Nya rummet:
Hip hop - Dubstep - Uk garage - Electro - Funky house

UNDERGROUND MILITIA
DJ ROB LOVE
DJ BIG "SLIM" JOB

Host: SUB FU DAWG

23.00-03.00
på Inkonst
100:- i dörren



Mer info på:

Länk till http://www.myspace.com/axxionpack
Länk till http://www.myspace.com/safarisound
Länk till http://www.bangarang-online.com

Länk till http://www.myspace.com/undergroundmilitia187
Länk till http://www.myspace.com/fudogg1
Länk till http://www.myspace.com/djroblove

Länk till http://djungeltrumman.se/blogg/superbloggen
Länk till http://www.fantasimon.blogspot.com/

Ses då om inte innan. Saar vi...

http://www.twitter.com/sammyksafari