I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

klubb living @ babel (malmö) fre 1/5

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-04-27 18:31

klubb living @ babel (malmö) fre 1/5

KLUBB LIVING - 1/5
A Night of Majestec Dancehall, Reggae and Dubstep

Den 1:a maj blir dagen som Göteborg invaderar Babel. Ta det lugnt, massive, det är inte så att alla heter Glenn och är goa gubbar, utan Living har bjudit hit några av BGBs finaste DJs inom dancehall, reggae, dubstep och drum n bass, för att visa vad de går för.

I DJ båset gästas vi av ”Rough Lynx”, som har dominerat Göteborgs reggae- och dancehall-scen och har dessutom hunnit med att ha en egen radioshow och dela scen med bland andra ”Collie Buddz”, ”Barrington Levy” och ”I-Wayne”. De har en riktigt djup dubplatelåda och behärskar allt från 80's digital, till djup roots och vidare till ultramodern dagga-dagga-dancehall. Gör er redo att slita av kyrktornet på Babel, gott folk, ”Rough Lynx” vet vad dom pysslar med. Självklart kan inte vi låta de här göteborgarna domdera ensamma i vår fina stad utan vi har även bjud it in ”Will Jam” från Million Vibes för att se till att det i alla fall finns lite Skåne med i mixen.

Vi kände också för att röra till saker en aning och bjöd in ”TRPR” från Bassline Express, också från Göteborg, att komma och lira den fetaste Dubstepen och DnBn för oss. Det är lite ovanligt, med tanke på att vi annars brukar hålla oss till karibiska vibes, men både dubstep och DnB är reggaens småsyskon, så vi tänkte:
varför inte? ”TRPR”, som har hållit på sedan 2006 har hunnit bygga sig en gedigen meritlista runtom Göteborgsområdet där han och hans Bassline Express Crew både håller i fester och har en radioshow. När han kommer till Living och Malmö har han med sig ”MC Jallow”, och vi kan lova er high energy och ett rejält basmassage! Be ready!

Sist men absolut inte minst livebandet ”Konny Rhymes”, som säger sig gilla reggae lika mycket som electro och uppger sig ha ”Super Cat”, ”Ninja Man” och ”Papa Tullo” som influenser. Han gjorde skivdebut 2007, och jobbar på en skiva som kommer släppas under året. Han tar sig tid för att blessa oss med sin närvaro på Living och sjunga om hans favoritämnen: fred, kärlek och rökning av diverse örter. Det blir en spelning att minnas.

Konny Rymes (gbg) - myspace.com/konnyrymes
Ruff Lynx Sound (gbg) - myspace.com/roughlynx
TRPR (gbg) - bassline-express.com
Will Jam - myspace.com/millionvibessound

http://www.facebook.com/event.php?eid=73014544905

SKYSCRAPER - MILLION VIBES
http://www.myspace.com/martinnordbeck
http://www.myspace.com/millionvibessound