I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/5 Promoe & Spiderdogs + Mofeta & Jerre @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-05-19 01:30

28/5 Promoe & Spiderdogs + Mofeta & Jerre @ Inkonst

Mårten ”Promoe” Edh har sedan 1992 figurerat som en av de tre huvudpersonerna i ett av Sveriges största och mest inflytelserika hiphopband, Looptroop Rockers. För drygt åtta år sedan släppte han sin första soloskiva ”Goverment music”. Sedan dess har han fortsatt att leverera rytmer, rim och revolution på albumen ”The Long Distance Runner”, ”White Mans Burden” och ”Standard Bearer”.

Promoe har visserligen släppt låtar på svenska på vinyltolvor och samlingsskivor, men på sina soloskivor och med Looptroop har Promoe hållit sig ifrån det svenska modersmålet. För första gången släpper han nu ett helt album på svenska.

Albumet har titeln ”Kråksången” och medverkar gör producenter som Astma, Filthy, DJ Large och Jimmy Ledrac samt gästvokalister som Timbuktu, Supreme, Afasi, PSTQ och Vincent.

Promoe går på "Kråksången" allt djupare in i sina observationer av vår värld och i denna tid med rådande lågkonjunktur behöver vi hans röst mer än någonsin.

-------------------------------------------

Duon Mofeta & Jerre från Stockholm, med sin svängiga och melodiska hiphop på svenska har lyfts fram som ett av svensk hiphops största framtidslöften i Kingsize Magazine. Till våren 2009 släpper de sin efterlängtade fullängdsdebut, Bomben. Nu kommer videon till nya singeln Fonky Fly, som redan börjat snurra på radio.

Videon är gjord av Skåpet Ska Stå och släpps genom POPE/Pumpa Records.

-------------------------------------------

PROMOE live med SPIDERDOGS
MOFETA & JERRE
CUT DJ 2FRESH
SAFARI SOUND

@ INKONST, bergsgatan 29, 22.00-02.00, 18år, 160sek i dörren, 140sek förköp på Dope Streetwear.

(Inlägget ändrat av Oracle 2009-05-27 23:43:07)

www.ff-dvd.com / www.clubtraffic.org
www.myspace.com/clubtraffic / www.myspace.com/alloutdubstep
www.myspace.com/stucklife / www.stucklife.com