I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sverige-premiär för klubben The Booty & The Beat på Deep 16/10

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-10-12 00:41

Sverige-premiär för klubben The Booty & The Beat på Deep 16/10

Nu har det blivit dags för Malmö att ta del av rumpskakningarna. San-Ones Köpenhamnssuccé The Booty & The Beat flyttar in i Deeps lokaler med start den 16 oktober. I och med Sverige-lanseringen kommer det musikaliska konceptet ändras något till förmån för lite hårdare dans-tracks men fortfarande kommer fokuset ligga på kroppens mittenparti. Förvänta er snuskig och hård ghettorave, booty bass, uk funky, kuduro, ghettohouse, baltimore och hiphop levererat av The Booty & The Beats resident dj San-One och inbjudna New York djn Boody B från hypade skivbolaget/bloggen Palms out sounds. Det blir även blåblodigt finbesök av rapduon Kungahuset som utlovar ett röjigt liveset.
På lilla golvet kommer Hasan Ramic och Simón de la Onda spinna vidare på booty-temat med en lite mer latin-inspirerad vibe så som dancehall, socca, cumbia, bailefunk etc.

The Booty & The Beat är en klubb som föddes på Vega i Köpenhamn vintern 2009 som ett samarbete mellan Dj San-One och hiphopklubben Kontoret. Planen var att lura på danskarna nya elektroniska hiphop-hybrider genom att mixa in det med dansig funky oldschool. Med detta lyckades The Booty & The Beat få de danska djupt konservativa hiphoparna att dansa byxorna av sej.





Line up 16 okt:

Stora golvet:
Boody B (Palms out sounds/NYC)
Dj San-One (Kartellen/The Booty & The Beat)
Live: Kungahuset

Lilla golvet:

Simón de la Onda (Secret Wars/Poncho Plastico/Smutsiga Södern)
Hasan Ramic (Peaches n Cream)

Var: Deep club, Amiralsgatan 20
När: Fredagen den 16 oktober kl 23.30-05.00
Entré: 80 kr (40 kr innan kl 00.00)
Ålder: 20 år