I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/10: Gully Creepin presenterar: STR8 UP SOUND (FR) + Safari Sound

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-10-14 10:11

30/10: Gully Creepin presenterar: STR8 UP SOUND (FR) + Safari Sound

Vi fortsätter att vara bäst i test och leverar alltid den tyngaste line-upen till din favorit klubb! Efter en merellermindre fullsatt säsongs premiär kör vi vidare men tyngre bokningar och djupare basgångar. Denna gång är vi äckligt stolta att kunna presentera ett gäng mögelost gnagande, rödvinsdrickande franska besserwissers som representerar från de 100% arabisk talande ghettona i Paris till Michelin restaurangerna på Champs Élysée.

Vi har alltså bjudit hit DJ Weedim och DJ Buss-High aka. Str8 Up Sound från Paris. Dessa croissant bagare har gjort sinnessjuka tapes sen början av milleniet och utmärkt sig för sin unika ”Reggae-Crunk stil”. Precis, de mixar Reggae/Dancehall och Crunk så det knakar om det. Weedim är Hip Hop DJ från början och Bus´High har varit nere med soundbizniz sen way back when. Tillsammans har de sedan 2000 kört soundet Straight Up, arrangerat diverse klubbar i Paris området, kört sin weekly radio show ”The Reggae Crunk Show” och släppt kopiöst många fläskiga mixtapes. Och då pratar vi inte bara mixtapes där man sätter ihop 63 tracks där varje låt är max 01.23 lång. Utan även proppa mixtapes där man har exklusift byggt riddims och betas till en specifik artist som man fokuserar på. Bland artisterna som grabbarna har gjort mixtapes med kan vi bla. nämna Bramma, G Maffia, Honorebel, Wasp, Jah Knight och Richie Riott.

Räkna med en sinnessjuk blandning av reggae, dancehall och crunkhall doserad med en rejäl näve specials och xklusifs som du aldrig har hört! Givetvis är DJ Shirkhan och Sammy K från Safari Sound i huset och backar fransoserna med lite dirty sauf vibes. Ännu en yute som ska leverera lokala vibes är en up n commin selector från området vid namn DJ Geels. Trätoffelmakaren som han också kallas kommer att köra ett stadigt warm up set med 80´s och 90´s dancehall! Kom tidigt!'


I det lilla rummet kör vi ett one-off tema som heter ”The Death Of Serato” och det innebär att inga CD skivor, datorer och andra elektroniska föremål får infinna sig där. Det kommer BARA att vara vinyl som spelas på 2 x 2 klassiska turntables och ur högtalarna kommer du BARA att få höra 90´s Hip Hop, RnB och New Jack Swing! Alla ni gammla gubbar och kärringar som inte har varit ute sen 2001, det är dags nu! Yalla ta fram Timberland bootsen, Helly Hansen jackan och din durag och get ready to rumble!

För att det ska bli riktigt genuint har vi bjudit in 3 av regionens största vinyl jonkare. Från Lund ursprungligen och en av hus DJ´sen på Kingston i Hbg har vi importerat vinyl jonkare # 1: DJ More 10. Ännu en Lunda huve som har ungefär en fotbollsplan med 12´or i sin källare är DJ Beneath. Vinyl jonakre # 2 DJ Beneath är även ena duon bakom succé conceptet Boom Bap som har kört sina 90´s hip hop kvällar på Restaurant Balthazar. Sist men inte minst har vi Malmö legenden som nu är 50 kg lättare och mer förtjust i ”kalla” än någon annan: Vinyl jonakre # 3 DJ Big ”Slim” Jim. De flesta känner Big Jim som den där flottiga jäveln som bara dricker öl och facebooktwittrar extremt mycket. Men faktum är att det här svinet har varit nere med hip hop sen innan vi bodde på flyktingförläggning. Och det är ett tag sedan nu. Med andra ord har han en stadig samling hip hop i wax form som ligger och samlar damm under hans säng!

Vi kan självfallet inte köra en sådan kväll utan en fet host. Därför bjuder vi in Skånes finest från Helsingborg: S.T.I.C.S. Visserligen var dessa yutes ganska unga när musiken var som bäst men det betyder inte att de inte har järnkoll på läget! Kanske det även blir en och annan freestyle session över ett gammal hederlig DJ Premier beat. Grabba deras senaste mixtape och vibba på skiten :

http://www.sticsmusic.info.se/

Vi vet, givetvis levererar vi alltid för bra för att det ska vara sant, och ändå så ger vi oss inte! Glöm ALDRIG att pingis bordet är på plats som vanligt och att turneringen är igång som aldrig förr. Akta er för den där guzzen som sopa golvet med halva Hermosdal förra veckan, hon är ruff!

Alltså:
GULLY CREEPIN presenterar
STORA:
Str8 Up Sound (FR)
Safari Sound (040)
Deejay Geels (046)

LILLA:
DJ More 10
DJ Beneath
DJ Big ”Slim” Jim
Hosts: S.T.I.C.S

+ pingisturnering i vanlig ordning

Fre 30 okt
23.00-03.00
20+
100:- i porten

Mer info på:
http://www.myspace.com/straightupdjz
http://www.straightupsound.podomatic.com
http://www.myspace.com/safarisound
http://www.safaridancehallshow.podomatic.com
http://www.myspace.com/sticscrew

(OBS! DJ´sen som spelar i det lilla rummet har inga myspace eller hemsidor. De är alldeles för 90-tal för det!!!)

VÄLKOMMNA!

(Inlägget ändrat av Oracle 2009-10-26 12:54:36)

http://www.twitter.com/sammyksafari