I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ljudbåten 28/11 M/S Harmony HBG (More-10, Create & Devastate)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-11-18 18:18

Ljudbåten 28/11 M/S Harmony HBG (More-10, Create & Devastate)


Ljudbåten är tillbaka!
Kom och byt ut vinterns kyla och mörker mot värme och kärleksfulla vibrationer ombord på ljudbåten!

Helsingborgs nya urbanklubb följer upp sin premiär med en ännu större satsning! Båten är nu fullastad med två dansgolv, 3 DJs, och massor av kärlek!

På stora golvet höjs temperaturen till absurda nivåer med DJ More-10 bakom skivspelarna. More-10 är känd runt om i Sverige för att kunna få vilket Urbangolv som helst att explodera. Hans signum är tighta mixar av det senaste inom Hip Hop och RnB!

En trappa upp på det nya mer intima dansgolvet huserar Helsingborgsveteranerna Create & Devastate. Kvällen till ära presenterar duon en mashup av klassisk Hip Hop, Boogie och funk som kommer få även den mest inbitna att trängas på dansgolvet!

För kyla ner sig från kvällens vansinne serveras iskalla drinkar och öl och som vanligt erbjuder ljudbåten 25an i baren fram till 00:00. Så kom i tid så ni slipper stå och frysa i kön, för ombord på ljudbåten kommer det att bli riktigt svettigt!!!

När: Lördag 28 November
Tid: 23:00 – 03:00
Var: Ljudbåten (M/S Harmony, Kvickbron Helsingborg)
Inträde: 60: -
Ålder: 18