I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/12 CHORDS LIVE PÅ SVARTKLUBBEN, SYDSKÅNSKA NATIoONEN LUND

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-12-01 13:00

5/12 CHORDS LIVE PÅ SVARTKLUBBEN, SYDSKÅNSKA NATIoONEN LUND

Svartklubben
Hip Hop


Svartklubben presenterar tillsammans med Grolsch:
Chords LIVE
Svartklubben och Grolsch avslutar denna episka hösttermin med Chords som bjuder upp till dans uppbackad av Dj Moe, känd från Spotrunnaz!. Chords är numera bosatt I Williamsburg, New York och kommer hem för en exklusiv turné med start lördagen den 5/12 på Svartklubben! Det ryktas om ny platta inom kort så vill du höra det först vart du ska på lördag! Förköpsbiljetter kommer att säljas på Sydskånska nationens expedition Mån-lör 11-13 samt Tor 17-19. Förköpsbiljetten ger företräde i kön fram till 23.00

Ni som någon gång festat på Svartklubben kan inte ha missat ”On the grind” och tillsammans ska vi få taket o lyfta på lördag! Sittningen har ett fåtal platser kvar så se till o köp din biljett så fort dina ben bär dig! Detta är kvällen du inte vill missa! Exklusiva vibes utlovas a la Svartklubben stylee!

Även om Chords på hiphopscenen uppnått en status som en av Sveriges absolut vassaste MCs och dessutom hyllats som fanbärare för svensk roots-reggae som frontman i Helt Off så har han varit relativt okänd för den breda massan. Trots det har dom flesta redan hört honom utan att veta om det. Få har missat megahits som ”Det Löser Sig” och ”Babylonsjukan” och har man någon gång sett Timbuktu live de senaste 6 åren har man antagligen också sett Chords på scen.

Manifest Sveriges oberoende musikpris:
“Årets hiphop/soul/RnB 2009 tilldelas en artist som skickligt hanterar både det engelska och svenska språket. En artist som under åren inte tillåtit sig själv att stanna upp i sin musikalitet. En artist som utvecklats från gangstarap, till boom-bap för att på sin andra fullängdare utveckla sitt sound mot flera musikaliska traditioner, utan att någonsin glömma essensen av hiphop. För snygga flows, välproducerade stycken med väl utförda texter, utan att förlora verklighetsförankring, tilldelas priset skånepågen Chords.“

http://www.manifestgalan.se/125.aspx
http://www.myspace.com/chordsonline

Röda kort går in gratis, och före i kön. Deras gäst betalar. Gröna kort gäller som vanligt.

22-02
Förköp 80 kr
I dörren 100 kr

http://www.svartklubbenpresenterar.blogspot.com