I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/2 T.O.K live @ GULLY CREEPIN, Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-01-18 22:18

5/2 T.O.K live @ GULLY CREEPIN, InkonstVi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar oss själva idag… eller snart iaf. För vi fyller nämligen 1 år den 5/2. Wooohooo! Sydsveriges Dancehall mecka har nu existerat i hela 1 år och givetvis måste vi slå på stort för att kunna behålla hedern, inte sant?

Därför kombinerar vi 1 års kalaset med säsongspremiären för Gully Creepin och är fruktansvärt stolta över att presentera T.O.K live n direct xxxklusift influgna från Kingston! Dessa fantastiska killar behöver ingen närmare presentation, det vet vi, men vi måste ändå pråla på lite xtra, det vet ni!

Denna ytterligt magnifika duo X 2 kan sjunga i harmoni som ingen annan samtidigt som de deejayar bröligare än många andra. Detta mixar de gärna med skyhöga falsett hooks och nynnande kärleksbalader som lika bra kan överflödas med snabba rhymes och grusiga gangster bravader. Faktum är att dessa punkter bara är en bråkdel av alla anledningar som gör de till en av dancehallens mest karaktäristiska och varaktigaste grupper. Vi vågar fan påstå att T.O.K faktiskt är dancehallens Jackson 5 och än idag finns det ingen Jamaicansk pojkgrupp som kan mäta sig med dessa 4 pågar! Alla dessa punkter har sedan 1997 resulterat i hits som ”Hardcore Lover feat. Lady Saw”, ”Straigh As An Arrow” , ”Man A Badman”, ”Money To Burn”, ”Unknown Language”, ”Fire Fire”, ”Galang Gyal”, ”Gyal Yuh A Lead”, ”Footprints”, ”Guardian Angel” och nya hits som ”Afternoon Pornstar” samt ”Me And My Dawgs”. Katalogen kan göras hur lång som helst, detta är bara ett fåtal exempel av de mästerverk T.O.K har skapat.

Sist T.O.K var i Sverige var på URF i sommras och de gjorde det mer eller mindre bästa framträdandet på hela festivalen. Med energi som 10000 duracell kaniner på speed och en synkronisering vassare än ”handen i handsken” principen rev de ner hela skiten totalt! Samma sak har de lovat att göra i Malmö + lite till. Vi snackar trasha scenen i stil med en Marilyn Manson konsert och riva hotel rummen som Rolling Stones brukade göra back in the days.

Givetvis står värdarna DJ Shirkhan & Sammy K aka. Safari Sound för musiken före och efter konserten och då de inte har spelat för sin hemma crowd är de hungrigare än någonsin! De tar även hjälp av det senaste tillskottet till Malmös reggae & dancehall DJ’s: Den unge up n commin DJ Geels! Har du inte redan pumpat sönder hans mixtape så gör det nu ---> www.djgeels.com

Om du känner för att chillaxa lite från den stentuffa dancehallen så kan du alltid teleportera in dig själv i Plockepinns fantastiska lokaler där bröderna DJ Akai One och Cut DJ 2Fresh spelar allt från rnb, hip hop och breaks till bailefunk, kuduro och merengue!

Med andra ord börjar vi året med att sätta ribban extremt högt och vi vill hemskt gärna att du är med oss och delar dels födelsedagen och säsongspremiären men även en fantastisk konsert utan dess like som du sent kommer att glömma!

Alltså

5/2 T.O.K live på Gully Creepin (Inkonst)
SAFARI SOUND
DJ GEELS

Plockepinn:
DJ AKAI ONE
CUT DJ 2FRESH

23.00-03.00
18+
230:- i dörren 190:- förköp (på www.kulturcentralen.nu)

OBS! OBS! OBS! Gör dig själv en tjänst och skaffa förköp annars kommer du i bästa fall frysa arslet av dig i kön och i värsta fall missa konserten.

Mer info hittar du på:

www.inkonst.com
www.myspace.com/tokmusic
www.safarionline.se
www.djgeels.com
www.myspace.com/cutdj2fresh
www.myspace.com/kamelsmugglaren

Vi ses 5/2! DU är den bästa födelsedagspresenten vi kan få!

http://www.twitter.com/sammyksafari