I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

17/4 Gully Creepin @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-04-13 21:32

17/4 Gully Creepin @ Inkonst

Det är dags för säsongens 3e och nästa Gully Creepin! Återigen intar vi Inkonst lokaler och ser till att hippies, hipsters, rastas och kickers träffas över lite bas, trummor och kanske lite baktakt nu när vårkänslorna börjar kicka in!

Den här kvällen kallar vi "three big sounds in one big lawn" och med det menar vi helt enkelt en röjjig afton med tre av Sveriges stabilaste sounds som kör back to back i klassik dancehall anda!

Med ena foten i Stockholm och andra foten i Malmö har vi bjudit in Stereo Steppers, ett av Sveriges mest intressanta sounds i denna stund. Inte bara för att de är soundclash aktuella i sommar (stor clash på G @ Öland Roots festivalen vet ni), utan även för att de har en unik jugglin stil som vi tycker Malmö förtjänar att få ta del av!

Sedan har vi regionens två monster ljudpojkar Million Vibes och Safari Sound som tillsammans med Stereo Steppers har gått in i en alians som garanterar stadig träningsvärk i höftlederna, kramp i vaderna, möra fötter och extremt mycket spill av H20!

Inga konstigheter denna gång med andra ord, jävligt enkelt koncept: 3 riktigt feta sounds med helt olika unika stilar som tillsammans ska rocka sönder huset!

Vill du veta hur det kommer att låta har du lite örongodis här:

SAFARI SOUND - Bad People Deya
http://www.mediafire.com/?wxxmmgd3zjw

STEREO STEPPERS -Shoot Out Dancehall mix
http://www.mediafire.com/?mkltzxvlil0

MILLION VIBES - A tribute to Augustus Gussie Clarke
http://www.mediafire.com/?monyjywneni


Alltså:

17/4 GULLY CREEPiN på Inkonst

"three big sounds in one big lawn"

STEREO STEPPERS
MILLION VIBES
SAFARI SOUND

23.00-03.00 I 20+ I 50:- innan 00.00 100:- därefter

mer info på

http://www.myspace.com/stereostepper
http://www.myspace.com/millionvibessound
http://www.myspace.com/safarisound

Vi ses på lördag!!!

twitter.com/dj_shirkhan