I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

DUBCLUB Malmö 19/6

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-06-14 19:17

DUBCLUB Malmö 19/6

Den 19 juni öppnar Deng Deng HiFi portarna till Dub Club Malmö. Efter att ha startat och varit drivande vid den återkommande rootsdansen The Bassment på Värnhem är vi nu redo att ta det till nästa nivå. Efter att på våra tidigare danser ha bjudit in olika soundsystems från Sverige och Europa kommer vi denna kväll att själva stå vid rodret. Förutom den klassiska Deng Deng HiFi-sättningen kommer Lancy Ranking och King Ital på mikrofonen hjälpa oss att skapa stämning . Dessa två hjältar från Uppsala respektive Göteborg kommer inte göra någon älskare av den råa och ärliga rootstraditionen besviken.

Vi är ytterst glada att kunna erbjuda er att komma till lokalen som kallas "Rummet". "Rummet" ligger i samma byggnad som Panora, S:t Gertrudsgatan 4b, som är klassiska kvarter för bassälskare och är en lokal som vi upplever som perfekt för en soundsystemdans. Lokalbytet gör dock att vi måste veta vilka gäster som kommer och vi kommer därför kräva "medlemsskap". Detta får man genom att attenda på Fb eller maila oss på [email protected]. Lokalen sväljer MAX 150-200 personer så det kommer bli en intim upplevelse. Så se till att ni kommer i tid, och att ni och era vänner är ATTENDING. Om ni heter nåt knasigt här på FB så maila ert riktiga namn.
Från 23 00 ... 80 kr.
Ses där/ DengDengFamiljen.

no pop no hip no hop