I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

JOYRIDE på Mejeriet - Joey Fever / Million Vibes / Safari Sound 5/3

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2011-03-03 10:52

JOYRIDE på Mejeriet - Joey Fever / Million Vibes / Safari Sound 5/3


Förr var folk tvungna att åka till Malmö för att få sin Jamaica-dos injicerad, men det har även där varit sämre med renodlade dancehall-reggae klubbar på sistone.

Varför inte vända tillbaka till 90-talet då det var i Lund det hände?
Million Vibes och Safari Sound tar er på en JOYRIDE genom Jamaicas historia och levererar allt från humoristiska skalåtar, svängiga reggaeklassiker, digitala dancehall-hits från 80-talet och allt bra s...om kommit de seanste 20 åren – till dagens Mavado och Vybz Kartel-tunes!

Joyride är en klubb på Mejeriet för utbytesstudenter, soundboys, rastas, hipsters, studenter som inte gillar E-type, människor som vill höra bra musik och även Malmöbor som inte riktigt vet var Lund ligger.

Både Million Vibes och Safari Sound är DJ crews och reggaesound som hållit på i 10 år och spelar regelbundet över hela i Europa.

Även JOEY FEVER har hållit på sedan millenniumbuggen.
Sveriges nya reggaestar släpper sitt efterlängtade album In A Fever i mars och kommer att göra en exklusiv promospelning på klubben JOYRIDE. JOEY FEVER är känd för reggaehiten Mi Nuh Folla Dem, P3-hiten Sweetness, Young Gunz tillsammans med Million Stylez och den smått fantastiska Tell It To My Heart. För tillfället är det nya singeln Good Looks alla talar om och ett kommande album som redan nu förespås bli en klassiker i genren.

60 kr / Inget förköp / 18-årsgräns

Mejeriet
Stora Södergatan 64
Lund, Sweden


lördag kl. 23:00 - söndag kl. 03:00

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips