I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Smalands Nation 6:e April - Yarah Bravo

Klubb & Konserter - Skåne

   

2011-04-05 22:46

Smalands Nation 6:e April - Yarah Bravo

\

http://www.facebook.com/event.php?eid=185065981530399

Nu har jag äntligen, efter mycket om och men, fått ett klart godkännande från Smålands Nations styrelse om att Yarah Bravo, http://www.myspace.com/yarahbravo , får komma till Smålands.

Jag vet inte hur jag ska förklara Yarah Bravo för er som inte har hört henne. Jag kan inte komma på hur jag ska få er att förstå vilket scennärvaro och vilket flow Yarah ligger inne med. Men jag kan försöka få er att förstå att hon är en av de fetaste artisterna jag någonsin har sett live. Även om ni inte gillar hiphop, eller är lite sega på att betala 60 spänn för en tung kväll så kan jag LOVA er att om ni dyker upp och ser henne live.. Så kommer ni ha en överfet afton.

Bortsett från det så kommer det ju att ske saker under kvällen. Det kommer att bjudas på överfet hiphop, och överfeta priser i baren på överfet dricka som alla som någonsin har satt sin fot på Smålands Nation, har druckit.

Det kommer vara ÖPPET FÖR ALLA, det vill säga 18 år och uppåt, UTAN studentleg för vi har ju fått ett allmäntillstånd som gör att alla är välkomna.

Passar ju perfekt in hos oss välkomnande socialister!
Jag återkommer med mer info, men konceptet är enkelt;

60 kr
Billig förfriskning
Yarah Bravo bjuder på ett överfett framträdande
Och ALLA är välkomna, verkligen ALLA.
(Förutom ni med fattig attityd)

"Hip Hop requires us to be proactive...
What have we done for H.E.R. lately?"