I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

23/2 HOUSE OF HIP H?P PRES: WEST COAST SPECIAL FEAT WC + CRAZY TOONES & J-R @ Moriska Paviljongen, Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   

2012-02-23 15:06

23/2 HOUSE OF HIP H?P PRES: WEST COAST SPECIAL FEAT WC + CRAZY TOONES & J-R @ Moriska Paviljongen, MalmöHouse of Hip Hop rivstartade detta året med fullpackat hus, och senast gästade vi ett fullsatt Spegelsalen på Moriska Paviljongen under Nöjesguidens Prisutdelning.
Entré kl 21-03 · 60 kr efter kl 22

Så varför inte fortsätta i samma anda. Denna torsdag är det lil g.u.d som står bakom spakarna, men man vet aldrig om det dyker upp någon oväntad gäst. Sist gick allas vår syster Mapei loss på micken och det var allsång i bistron. Det bästa av det mesta är ledmotivet, men med Hip Hop i huvudrollen.

WEST COAST SPECIAL FEAT WC + CRAZY TOONES & J-RO

WC - MEST KÄND UNDER ARTISTNAMNET WC (uttalas Dub-C), är en amerikansk rappare. Han har varit med i hip hop-grupperna WC and the Maad Circle, Low Profile och Westside Connection.

2005 gick han till Ice Cubes skivbolag Lench Mob Records, där har han släppt två soloskivor: Guilty by Affiliation (2007) och Revenge of the Barracuda (2011). Han har varit med i gänget Crips.

Gangrene - är en sammansatt duo bestående av Oh NO, bror till Madlib och är även Otis Jacksons son, och av The Alchemist, en producent från västkusten som har bla jobbat med Mobb Deep och Dilated Peoples.

Så kom ner, ta med er era bästa danspjucks och gå loss som det var sista natten i livet.

House of Hip Hop har under 2011 vuxit till Malmös mest populära stamställe för människor som älskar Hip Hop, Funk, Soul och RnB. Klubbarrangörerna Lil Gud & Rob Love är resident DJ:s och visar hur kärlek i dess renaste form kan låta på ett dansgolv. Varannan torsdag bjuder de in nya DJ:s som får sinnen att vidgas och kroppar att svettas.
Hoppas att vi ses, varmt välkommen!

Namn: HOUSE OF HIP H?P PRES: WEST COAST SPECIAL FEAT WC + CRAZY TOONES & J-R

Plats: Moriska Paviljongen, Malmö

Datum/Tid: 2012-02-23 22-03

Ålder: 20

Kostnad: 60

Mer info:
http://www.facebook.com/events/180750895360921/