I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

17/3 Klubb LIVING & CARIBINGHI @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-03-07 09:39

17/3 Klubb LIVING & CARIBINGHI @ InkonstÄr ni/du redo att dansa? Är ni/du redo att mingla och träffa härliga människor? Om du vill uppleva riktiga vårkänslor med hjälp av skön musik ska du komma till Inkonst i Malmö lördagen den 17:e mars!

Här får du chansen att njuta av det bästa inom Reggae & Dancehall / Uk Funky / Soca / Disco / Afrobeat / m.m. Klubb LIVING ger dig musik från alla världsdelar, full av rytmer som får dig att vilja dansa. Vi har artisten Caribinghi (Nicaragua/Sthlm) i huset och proffsiga jugglers/deejays som levererar svettig terapi för rumpor, höfter och ben -hela fem olika sounds under kvällen!

Vi lovar, det blir en energisk musik-& dansfest med speciella överraskningar under kvällen.Vi kör stenhårt för att få igång den rätta stämningen, så häng på! Higher Level Party Style! So get ready with your waistline and come party and celebrate spring!

LIVE: Caribinghi - Nicaragua/Sthlm
Caribinghi anses av de flesta som den nya reggae/dancehall-stjärnan i Sverige. Han har fyndiga texter, kan sjunga, kan flowa och ligger på en skyhög internationell nivå. Referenserna sträcker sig från Jah Mason och Sizzla till senare dj`s men alltid med ett väldigt personligt uttryck. på scen bjuder han på ett engagerat och livligt set. Missa inte en "rising star".

Djs floor 1: Reggae & Dancehall
Million Vibes - Malmö/Lund

Million Vibes är resident på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. Ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt kända för sina specials, dvs. dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden. Men ikväll spelar dom för er....

Massaya Soundsystem - Hamburg
Som ett riktigt sound bör så står Massaya Sound för bra underhållning och visar att bra musik inte känner några gränser. Kärleken till jamaikansk musik sträcker sig från ska och rocksteady fram till dagens dancehall och one drop – bara det är bra och underhållande.

Massaya är ett av Top-sounden i Tyskland och spelar någonstans varenda helg. Men de har dessutom besökt Storbritannien, Österrike, Schweiz, Danmark och Belgien. Under 2006 röstades Massaya Soundsystem fram som ett av de 5 mest populära sounden i Tyskland, av läsarna i tidningen ”Riddim Magazine”. Sedan januari 2006 har Massaya anordnat den prestigefyllda klubben ”Destination: Kingston” en gång varje månad.


Djs i Foajébaren: UK Funky / R´n´B / Soca / Disco / m.m.
Dj Rodde har i över 20 års tid lirat och varit del utav olika urbanklubbar i regionen. klubbar som kan nämnas är numera kultförklarade Klubb Hemlig (Lund) samt motsvarigheten i Malmö - Klubb Lovin. Dj Rodde spelar på de flesta etablerade urbanklubbarna i regionen just nu.

Dj Wilsson har spelat brittisk basmusik i 15 år och drivit ett skivbolag som heter Funk of Fury. Under 2011 har Dj Wilsson varit i Los Angeles och studerat musikproduktion. Nu är han tillbaka i Malmö och lördagen 17/3 kan du bl.a. höra och dansa till funky house som är en blandning av soca, house, garage och dubstep bass på Klubb LIVING @ Inkonst!!! Goda vibes utlovas!

Dj MrJim började sin dj resa i Retro's källare med klubben, Blaze! Det var där andra promoters fick upp ögonen för honom, som ledde till att MrJim spelat på de flesta klubbar och pubar i Malmö bland annat på restaurang Metro. Mr Jim har även huserat på en del klubbar & pubar i Oslo! Därefter var MrJim med och bildade klubben Rabb a Dabb! Där bla annat Sizzla, Queen Ifrica, och Lee Scratch Perry uppträdde! Nu för tiden är han med och arrangerar samt spelar på en av Malmös bästa klubb nämligen City to City på Babel i Malmö.

VAR: Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö
NÄR: lördagen den 17:e Mars
TID: kl. 23:00 - 03:00
Ålder: 20 år
Entré: 100 kr

Motto: Good Environment We Provide / Good Music we Dance!

Namn: Klubb LIVING & CARIBINGHI

Plats: Inkonst

Datum/Tid: 2012-03-17 23.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
http://www.facebook.com/events/317546874970167/

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips