I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

15/9 Klubb Living: Etzia (Live) & Million Vibes mm @ Moriska Paviljongen

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-09-14 13:59

15/9 Klubb Living: Etzia (Live) & Million Vibes mm @ Moriska Paviljongenensommarpremiär för klubben som omedvetet får dina höfter att skaka. Det bästa inom Reggae, Soca & Hiphop kommer pumpas in i dina öron under kvällen.

Lördag 15 september · kl 22-03 · 100 kr (ger inträde till hela huset)

LIVE & DIRECT: ETZIA (GBG)
Etzia är en av de största artisterna som kommit fram i Sverige de senaste åren. En mångfasetterad dancehallartist baserad i Sverige men född i New York av en panamansk mamma och en far som härrör från Trinidad. Hon kombinerar olika stilar och hennes starka men charmiga röst låter perfekt på jamaicanska rytmer som den klassiska Punnani-rytmen. En rytm hon passande nog valde för sin låt "Punny Worldwide". Den typ av dancehall är vad som definierar Etzia, smart och full med attityd.

Hennes karriär tog ordentlig fart under 2011 med ett flitigt turnerande på kontinenten, skivsläpp på bland annat Supersonics välrenommerade skivetikett och stor uppskattning från bland annat David Rodigan och Sentinel. På allmän begäran är Etzia tillbaka i Malmö med nya låtar i sin repertoar – missa inte henne live på Klubb Living!

Dj Lady Louise (GBG) · Spegelsalen
Kärleken till karibisk musik ledde Lady Louise och Mc Sann till en karriärer inom dancehall och reggaemusiken. Sann, sångare/mc och Lady Louise som Selecta. DUon kommer att bjuda på Reggae, Soca & Hip Hop under kvällens gång.
facebook.com/ladylouise1

Million Vibes är husdj:s på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. De har ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.
http://soundcloud.com/millionvibes/million-vibes-presents

Vi ses!

Namn: Klubb Living: Etzia (Live) & Million Vibes mm

Plats: Moriska Paviljongen

Datum/Tid: 2012-09-15 22.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
http://www.moriskapaviljongen.se/

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips