I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Firstdays 10/3 Open mic och dans på Matador STHLM

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-03-08 19:46

Firstdays 10/3 Open mic och dans på Matador STHLM

Gabba gabba hey hey

Är det fest på torsdag? Ja, det stämmer. Efter förra veckans inflation i torsdags-klubbar kan man ju alltid hoppas att det finns lite spring kvar i benen för på torsdag bjuder Dim Delights Crew upp till dans igen (the original DD crew in your face).

Vi kör Open Mic och alla som känner sig sugna är välkomna upp lite senare på kvällen för att visa sina skills. Det vart en skön vibe senast med en hel bunt MC's på micken framåt småtimmarna.

Och glöm inte att det är halva priset på ALLT i baren 22-23, tex en flarra Heineken > 21bucks, En 4a rom/cola 39bucks. Va? Kan det bli biligare? Alla undrar. Det är även halva priset på inträdet första timmen så det är alltid ekonomiskt att komma innan 23.

Firstdays 05
No1 hiphop/dancehall
Torsdagar på matador, gyldéngatan2, odenplan
Dansgolvet: Dim Delights Crew - Jayzon, M-P, Danang och MC Million Stylez med den vackraste hiphop/dancehall vi kan hitta för dom vackraste människorna där ute.

2200-0300, halva priset i dörr och bar 22-23
pris: 30kr innan 23 och 60kr efter.
Ålder 18/20

Vi kommer inom de närmaste dagarna banka upp en bunt med bilder också från premiären med MBMA och sportlovsveckans kalas. På en hemsida nära dig.

Nästa gång det är plusmeny (båda dansgolven och live-nojjan) blir det releasekalas med en av sveriges bästa rappare med lite gäster och smått och gott. Håll ett öga öppet.

Fred till gatan, stanna svart.
Daniel - DDTR




Väsby Crew! - Spana in min sida för Dubfiles DVD+CD dokumentär.