I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Steez - Månadsklubb på Debasers bakficka - 29/3

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-03-22 16:36

Steez - Månadsklubb på Debasers bakficka - 29/3

Nya månadsklubben Steez håller till på DFB - Debasers bakficka. Konceptet är att visa alternativ hip-hop, turntablism och konst. Idéen är att ge Stockholm ett nytt inspirerande uteställe där inte bara musiken är viktig utan även omgivningen. För att skapa detta kommer det att finnas etablerade och stora konstnärer inom graffiti och streetart som ställer ut. Resident inom konst är Avyn som varje gång kommer att visa 2-3 verk men fokus ligger på utställaren. Turntablism är liksom konst en stor del av konceptet. Varje gång kommer en skilled turntablist att göra ett performance och det kommer även att finnas open- turntable för dem som vill. Residents är Pau och Leenus.

Ikväll: 29/3 är det premiär! Lineupen är: 1210 Jazz (vunnit DJ-SM ett flertal gånger samt medlem i Scratchaholics), Pau (dB club), Leenus (Gargoyle mm), Blue (utställare) och Avyn.

Fri entré 18 år 22-03 Karl Johanstorg 1



saxat från kalendarium.se

California, knows how to party!