I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28 & 29 Okt i Sthlm... PREMIÄR av Session!!!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-10-24 00:17

28 & 29 Okt i Sthlm... PREMIÄR av Session!!!

The Session "Feel The Vibe"

Fredag den 28 och lördag 29 Oktober är det premiär för den nya klubben som heter Session på K15 Kök & Bar (gamla Stil), Kungsgatan 15 mitt i Stockholm. Klubben är nästan granne med svampen på Stureplan. Musiken kommer att variera från fredag till lördag från en vecka till en annan på 2 dansgolv. Allt mellan oldschool RnB och HipHop till House, Electro och Techno. Bakom klubben står Johan Eek från Clubstockholm, Omar Rubio från Session Event och Cristian Zamora från skivbolaget Deep Pump.

KLUBBINFO: Tanken med klubben Session är att leverera bra fredags- och lördags-klubb för både musikälskare och folk som bara går ut på helger och vill dansa och ha roligt. Här är djn och musiken i centrum för att skapa oförglömliga klubbkvällar. Klubben Session vill blanda ihop nya och etablerade djs och med detta få en otroligt bra mix av musik, vänskap mellan djs, vänskap mellan besökare och en ljusare framtid för den svenska klubbscenen.


Fredag den 28 oktober

Oldschool floor (Oldschool HipHop & RnB)
På den översta våningen kommer det alltid att spelas OLDSCHOOL , med stora bokstäver. Resident för ikväll är Dj Chaka från Playalicious . När det kommer till den Svenska soul, hiphop och rnb klubbscenen så har Dj Chaka varit med sedan 1996. Han var en av grundarna till klubben The Cockpit som var den första Rnb, soul och hiphopklubben vid Stureplan.

Till sin sida på premiär fredagen den 28 oktober har Dj Chaka Sportif Jonas från Boutique Sportif och Amir från Infinite Mass .


Electronic floor (Only house music)
Till housegolvet har vi bjudit in den nya stjärn-djn och producenten Özgür Can . Özgür är på väg att bli Sveriges nästa höjdare inom den svenska housescenen. Redan nu turnerar han runt i hela Europa och håller på att starta ett eget skivbolag. Nästa skivsläpp från honom blir på den svenska superdjn Adam Beyers skivbolag Truesoul. För mer info om Özgür kan du läsa i intervjun på www.clubstockholm.se

Innan Özgür så bjuder Jeff Cooper och Indrek Eek från Queen Of Sound på sköna housebeats. Jeff Cooper är en dj och musiker som har släppt skivor sedan början av 80-talet. Ikväll kommer han att ta med det bästa från hans gigantiska skivsamling som kommer att blandas med Indrek Eeks underbara smak av vocal till max när dessa två housefantaster lirar back2back.


Lördag den 29 oktober

Oldschool floor (Oldschool HipHop & RnB)
På lördag får Dj Chaka besök av Dj Flaite från YES . Så även ikväll kommer det att seplas OLDSCHOOL, med stora bokstäver på övervåningen av grabbarna som vet vart skåpet ska stå.

Electronic floor (House & techno battle)
Till Electronic-golvet ikväll lördag den 29 oktober har vi bjudit in massor med djs och mcs för en BATTLE OF THE DJS . Det kommer att bli galet battle mellan house, electro och techno med bla Markus Stork från Techstylism , Esteban Nunez , Victor Sanchez mfl.


Fredag den 28 oktober och lördag den 29 oktober
Tid: 22:00 – 03:00
Plats: K15 Kök & Bar, Kungsgatan 15

Music sux!