I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

11 nov & 12 nov: Session @ K15, Kungsgatan 15

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2005-11-09 09:43

11 nov & 12 nov: Session @ K15, Kungsgatan 15

Klubben SESSION


Efter förra veckans galna Halloween-helg fortsätter klubben som vanligt även denna fredag den 11 och lördag den 12 november. Tanken med klubben Session är att leverera bra fredags- och lördags-klubb för både musikälskare och folk som bara går ut på helger och vill dansa och ha roligt. Här är djn och musiken i centrum för att skapa oförglömliga klubbkvällar. Klubben Session vill blanda ihop nya och etablerade djs och med detta får vi en otroligt bra mix av musik, vänskap mellan djs, vänskap mellan besökare och en ljusare framtid för den svenska klubbscenen.



Plats: K-15 Kök & Bar (Gamla Stil)
Gatuadress: Kungsgatan 15
Pris: 100kr
Tid: 22-03
Ålder: 20år
Datum: Varje fredag och lördag





FREDAG DEN 11 NOVEMBER

GOLV 1
På den översta våningen kommer det alltid att spelas OLDSCHOOL, med stora bokstäver. Resident för ikväll är Dj Chaka från Playalicious. När det kommer till den Svenska soul, hiphop och rnb klubbscenen så har Dj Chaka varit med sedan 1996. Han var en av grundarna till klubben The Cockpit som var den första Rnb, soul och hiphopklubben vid Stureplan.

Dj´s:
Chaka (Playalisious) med gäster



GOLV 2
Battle floor (House & techno battle) Till Electronic-golvet ikväll fredag den 11 november har vi bjudit in massor med djs för en BATTLE OF THE DJS. Det kommer att bli galet battle mellan house och techno. Ikväll står Alf Tumble, David Roiseux, Esteban Nunez mfl i rampljuset och vänder vax.

Dj´s:
Alf Tumble (S.U.M.O.)
David Roiseux (Innovez Rec)
Esteban Nunez
mfl.




LÖRDAG DEN 12 NOVEMBER

GOLV 1
På lördag den 12 november har vi bjudit in klubben Heartbeat. Här bjuder ALDA & BIG DADDY BINGE svettig RnB och HipHop ur den gamla skolan blandat med lite funk, boogie och några urbana bangers från idag.

Dj´s:
Alda (Heartbeat)
BIg Daddy Binge (Heartbeat)
Chaka (Playalisious)


GOLV 2
Och för er som älskar elektroniska rytmer kan vi garantera att ni inte blir besvikna för lördag den 12 november kommer SVAJ på besök och ställer till med ett rejält electro/techno-party på det andra dansgolvet.

Dj´s:
Anaya (Svaj)
Ola Joensson (Svaj)
Mali-K (Svaj)
Björn Berglund (Svaj)
Joel Bluff (Svaj)
Pavan (Svaj)

Music sux!